• PANČEVO: Sportski vikend

    Fudbaleri Železničara u 13. kolu Super lige danas će biti na novom velikom iskušenju. U 15.00 igraju u Surdulici protiv Radnika i posle prošlonedeljne prve pobede u Pančevu navijači očekuju dobre vesti i sa gostovanja.

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    PANČEVO: Sportski vikend
    Foto: Pixabay

    U 12. kolu Srpske lige-grupa Vojvodina fudbaleri Dinama u nedelju od 11.00 ponovo igraju na svom terenu. Prošle nedelje su razočarali i sad imaju priliku za popravni protiv veoma dobre ekipe Kabela iz Novog Sada.

    U nedelju od 16.00 igraju se i utakmice 4.kola Super lige za odbojkaše. Borac iz Starčeva u pančevačkoj hali sportova od 16,00 igra protiv beogradskog Partizana i biće veoma teško doći do prvih bodova. U prva tri kola Starčevci su pretrpeli tri poraza, dok crno-beli za sad imaju stopostotni učinak.

    U ponedeljak u 8. kolu ARKUS lige rukometaši Dinama od 18.30 igraju na svom terenu protiv ekipe Vranja. Pančevci se nalaze u odličnoj formi i očekuje se da će osvojiti nove bodove koji će ih zadržati u samom vrhu na tabeli.

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Sport

    Pančevački Železničar pred svojim navijačima

    Fudbaleri Železničara novu sezonu u Super ligi otvorili su na najbolji mogući način. Pobedili su u Leskovcu, Radnički iz Kragujevca sa 3-2 , a u subotu pred svojim navijačima dočekuju Napredak […]