• Pančevo: Vojvodina prejaka za Železničar

    U 29. kolu Super lige Železničar je na svom terenu izgubio od Vojvodine iz Novog Sada sa 0-3 (0-2).

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    Pančevo: Vojvodina prejaka za Železničar
    Foto: 013info

    U veoma lepom ambijentu gosti su nadigrali domaću ekipu i dominirali su tokom većeg dela utakmice. Već u devetom minutu Vojvodina je povela golom Ivanovića, da bi u 20. minutu posle dosuđenog jedanaesterca Zukić duplirao prednost svoje ekipe.

    Pokušali su domaći fudbaleri za zaprete i da smanje vođstvo gostiju do poluvremena, ali gosti su u poslednjoj liniji uspešno zatvarali sve prilaze svom golu.

    Krenuo je Železničar u nastavku meča malo ofanzivnije, ali još jedna greška, ovog puta Sulejmana koji je odigrao kratak pas na svojoj polovini, lopta dolazi do Ivanovića kojem nije bilo teško da postigne svoj drugi, a za Vojvodinu treći gol.

    Nakon meča trener Železničara Siniša Dobrašinović je izjavio:

    Presudili su lako primljeni golovi i Vojvodina je znalački iskoristila našu lošu igru. Moje igrače kao da je sputala važnost ovog meča i nisu izdržali veliki pritisak. Žao mi je što nismo ponovili dobru igru kao protiv Radnika u prošlom kolu, ali moramo da se podignemo i da radimo još jače, jer mislim da imamo kvalitet za opstanak u ligi.

    U narednom, poslednjem kolu Super lige Železničar igra u Beogradu protiv Crvene Zvezde, a potom slede mečevi u plej inu i velika borba za opstanak u ligi.

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Sport