• PANČEVO: Železničar dobio novog sportskog direktora

    Fudbaleri Železničara uspeli su da sačuvaju mesto u Super ligi u svojoj debitantskoj sezoni, ali za upravu kluba nema odmora.

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    PANČEVO: Železničar dobio novog sportskog direktora
    Foto: 013info

    Za novog sportskog direktora imenovan je Bratislav Ristić iz Niša koji je imao uspešnu igračku karijeru u brojnim domaćim i inostranim klubovima,a poslednjih godina se bavio menadžerskim poslom:

    – Hvala ljudima u klubu na ukazanom poverenju, a ja ću dati sve od sebe da Železničar izdignemo na još viši nivo. Pratio sam Želju, naravno, poznajem mnogo igrača, ali isto tako znam da nas očekuje mnogo posla. Pripreme će startovati već 17. juna. Pričao sam sa predsednikom Naunkovićem o svemu i brzo ćemo delovati oko novih pojačanja. Nećemo sada otkrivati imena, ali dva, tri dobra igrača, iz Srbije i inostranstva zadužiće opremu kluba. Već od ponedeljka očekujemo prve potpise – rekao je u prvom obraćanju medijima sa pozicije sportskog direktora Železničara Bratislav Ristić.

    Predsednik kluba Zoran Naunković je istakao da je prva sezona uvek najteža i da sad očekuje da će se klub stabilizovati:

    Koristim ovu priliku da čestitam svim našim sugrađankama i sugrađanima opstanak Železničara u eliti, kao i da im se zahvalim na ogromnoj podršci koju je klub imao tokom celog prvenstva. Prva sezona i jeste najteža, a mi smo imali želju da ne budemo epizodisti. Iza nas je teško i zahtevno takmičenje, kroz koje smo upoznali rivale, ali organizaciono, infrastrukurno i kao grad pokazali smo da zaslužujemo mesto u eliti. Opstanak smo ostvarili kroz mečeve baraža sa Inđijom, koja se pokazala kao odličan protivnik, ali smo mi u ovom trenutku bili bolji. Bilo je i grešaka koje smo pravili, ali ako iz njih izvučemo pouke, onda će one imati i svrhu. Naš cilj je da Železničar bude stabilan superligaš, kako bi Pančevke i Pančevci još dugo mogli da uživaju u dobrom fudbalu. Možda smo u polusezoni malo lošije odradili prelazni rok, pa zato sada popunjavamo upražnjeno mesto sportskog direktora. Tu funkciju će ubuduće obavljati Bratislav Ristić, koji je zimus odradio oličan posao u prelaznom roku kada je bio na istoj poziciji u niškom Radničkom. Novom sportskom direktoru želim dobrodošlicu u klub i u Pančevo i mogu da kažem da će imati podršku kako bi naš sportski sektor bio jači – rekao je danas na konferenciji za novinare predsednik Železničara Zoran Naunković.

    Fudbaleri su dobili zasluženi odmor od dve nedelje, a već sredinom jula počinje novo prvenstvo u Super ligi.  

     

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Sport

    Pančevački Železničar pred svojim navijačima

    Fudbaleri Železničara novu sezonu u Super ligi otvorili su na najbolji mogući način. Pobedili su u Leskovcu, Radnički iz Kragujevca sa 3-2 , a u subotu pred svojim navijačima dočekuju Napredak […]