• PANČEVO: Železničar doveo napadača iz Rusije

    Fudbalski klub Železničar od danas je jači i za jednog igrača iz Rusije. Iz Sočija je stigao dvadesetpetogodišnji Ivan Ignjatijev kojeg se ljubitelji fudbala u našoj zemlji sećaju kao strelca protiv Crvene Zvezde u Ligi Evrope kad je igrao za Krasnodar.

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    PANČEVO: Železničar doveo napadača iz Rusije
    Foto: 013info

    Zoran predsednik FK „Železničar” istakao je da su pripreme na Kipru odrađene kvalitetno i da je uočeno da treba pojačati napad i da je uprava imala zadatak da se posveti dovođenju takvih igrača.

    Nadam se da će nam Ivan pomoći da budemo efikasniji u nastavku prvenstva i da ćemo zajedno lsa njim lakše doći do zajedničkog cilja. Ivanu želim toplu dobrodošlicu u naš klub, grad i državu i siguran sam da će se osećati kao kod kuće, rekao je Naunković.

    Ivan Ignjatijev odigrao je jesenas 12 utakmica za Soči i postigao je dva gola i sad će prvi put nastupati za jedan klub koji nije iz Rusije.

    Mislim da to neće biti nikakav problem, jer je Srbija po mnogo čemu nama bliska zemlja i vrlo brzo ću se ovde adaptirati. Vidim da postoje dobri uslovi za trening, igranje i napredak, a lopta je svuda ista, tako da osećam da će ovo biti prekretnica u mojoj karijeri. Stremiću kao i svaki napadač da se što češće upisujem u listu strelaca i da se na kraju svi zajedno radujemo. Pratim srpski fudbal, znam da su Partizan i Crvena Zvezda po budžetima mnogo ispred ostalih klubova, a da su svi drugi tu negde. Cenim srpski fudbal i igrao sam i družio se sa srpskim fudbalerima u ruskoj ligi i na meni je sad da pokažem šta znam, rekao je Ignajtijev.

    Ivan Ignjatijev danas će odraditi prvi trening u novom klubu i imaće još dosta vremena da se uigra i da upozna saigrače, jer prvenstvo u Super ligi počinje 10. februara.

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Sport

    Pančevački Železničar pred svojim navijačima

    Fudbaleri Železničara novu sezonu u Super ligi otvorili su na najbolji mogući način. Pobedili su u Leskovcu, Radnički iz Kragujevca sa 3-2 , a u subotu pred svojim navijačima dočekuju Napredak […]