• PANČEVO: Železničar ispustio pobedu u poslednjim sekundama

    U 20. kolu Super lige Železničar je na svom terenu odigrao 2-2 (2-1) protiv Novog Pazara.

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    PANČEVO: Železničar ispustio pobedu u poslednjim sekundama
    Foto: 013info

    Nisu se domaći fudbaleri uplašili favorizovanih gostiju koji su došli u najjačem sastavu i odlično su započeli meč. Već u osmom minutu kapiten Đorđević posle slobodnog udarca sa dvadesetak metara postiže gol za TV špice. Pogodio je leve rašlje i doveo svoj tim u vođstvo od 1-0 na radost brojnih navijača koji su ispunili tribine na Sportskom centru.

    U 12. minutu Grgić dobro šutira, ali lopta pogađa prečku. U 32. minutu gosti su prvi put zapretili i Karklajić je precizno šutirao sa ivice šesnaesterca i pogodio donji desni ugao za 1-1.

    U 43. minutu Đorđević iz slobodnog udarca ponovo sjajno šutira, ali ovog puta lopta umesto mreže pogađa prečku. Samo minut kasnije Hajdin proigrava iza odbrambenih fudbalera gostiju Romanića koji pravovremeno utrčava u prazan prostor i rutinski dovodi svoj tim ponovo u vođstvo.

    U drugom poluvremenu opao je intenzitet igre, a inicijativu su preuzeli Novopazarci. Železničar se uspešno branio sve do poslednjeg minuta meča. Jedan gostujući fudbaler je šutirao sa 20 metara, odbrambeni igrač domaćina je uklizao i lopta ga pogađa – ispostaviće se posle intervencije iz VAR sobe u ruku i sudija pokazuje na belu tačku. Siguran izvođač najstrože kazne bio je bivši igrač Partizana Suma koji donosi svoj timu jedan bod.

    Trener domaćina Nenad Mijailović nakon utakmice izjavio je da gosti posle svega mogu biti zadovoljniji.

    Ovim bodom koji su osvojili na ovaj način u 93. minutu gosti mogu biti mnogo zadovoljniji. Odigrali smo mnogo bolje prvo poluvreme, u drugom nismo uspeli da postignemo treći gol i na kraju smo surovo kažnjeni. Sekunde su nas delile od pobede, ali šta da se radi, svaki bod nam je važan u borbi za opstanak i nastavićemo i dalje da se borimo i zbog naših brojnih navijača koji su danas došli da nas podrže, istakao je Mijailović.

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Sport

    Pančevački Železničar pred svojim navijačima

    Fudbaleri Železničara novu sezonu u Super ligi otvorili su na najbolji mogući način. Pobedili su u Leskovcu, Radnički iz Kragujevca sa 3-2 , a u subotu pred svojim navijačima dočekuju Napredak […]