• PANČEVO: Železničar se nije uplašio Crvene zvezde

    Fudbaleri Crvene Zvezde mnogo teže nego što se očekivalo ostvarili su pobedu protiv debitanata u Super ligi. Slavili su Beograđani posle mnogo muka sa 2-1, iako su u prvom poluvremenu gubili sa 1.0.

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    PANČEVO: Železničar se nije uplašio Crvene zvezde
    Foto: 013info

    Železničar je bolju igu u prvom poluvremenu krunisao pogodkom u 15. minutu.Đorđević je idelano centrirao, a na pravom mestu bio je Romanić koji dovodi svoj tim u vođstvo. Mogli su Pančevci i do ubedljivijeg vođstva, ali šut Grgića u 37. minutu završio je za malo pored stative.

    U drugm poluvremenu Barak Bahar u igru uvodi  Ivanića i mladog Mijatovića i njih dvojica donose preokret. U 61. Minutu Ivanić koristi loše postavljanje odbrambenih fudbalera , ulazi lako u šesnaesterac i preciznim udarcem pogađa mrežu odličnog Živkovića.

    Železničar se nije predavao.Uzvratio je Đorđević u 73. minutu, ali njegov šut brani Popović.

    Samo tri minuta kasnije posle centaršuta iz slobodnog udarca Mijatović se najbolje snalazi u peetrcu domaćina i bez većih problema postiže gol vredan tri boda.

    Mogao je Železničar do izjednačenja samo minut kasnije, ali Šušnjar se u odlučujućem trenutku okliznuo i lopta ne dolazi do gola.

    Imao je idelanu priliku za gol i Grgić, ali napravio je potez više u odsudnom trenutku i Dragović je uspeo da izblokira njegov udarac

    Nakon meča nijedan trener nije bio mnogo zadovoljan, jer Barak Bahar je još jednom uvideo da Crvena Zvezda loše započinje meč, dok je trener Železničara Nenad Mijajlović smatrao da njegov tim nije zaslužio poraz:

    – Loše smo otvorili utakmicu, ali dobro je što smo uspeli da preokrenemo rezultat. To je fudbal, ne može se niko lako pobediti. Prvenstvo je dugo, ima još mnogo da se igra i na nama je da proverimo gde grešimo i da to ispravljamo, istakao je Bahar.

      Trener domaćina čestitao je gostima pobedu i istakao je:

    Ostaje žal što smo ostali praznih šaka, ali to je fudbal. Dobro smo odigrali, ostavili smo dobar utisak, ali i dalje smo pretposlednji na tabeli i moramo nastaviti sa ovakvom igrom i sigurno će doći i bodovi. Sledi reprezentativna pauza, pa ćemo se pripremiti još bolje za meč sa Nepretkom kojim nam nakon toga sledi, rekao je Mijailović.

    Oba trenera su se složila da je atmosfera na meču bila izuzetna i da bi bilo dobro da imamo više ovakvih utakmica pred punim tribinama.

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Sport