• Petar Stanić zvanično prešao iz pančevačkog Železničara u Crvenu Zvezdu

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    013 Info

    Kako je najavljivano, fudbaler pančevačkog Železničara Petar Stanić, danas je postao igrač Crvene Zvezde.

    Ugovor ovog momka rođenog 2001. godine Zvezda je platila 100.000 evra, a Železničar će dobiti i 20 odsto od sledećeg transfera Petra Stanića. Dogovor između Dizelke i Zvezde je da ovih 20 odsto beogradski klub može da otkupi za još 100.000 evra.

    Ovo je velika stvar za pančevački fudbal uopšte. Veliku zahvalnost dugujemo našem Pekiju na svemu što je učinio za naš klub. Pokazao je da je sjajan fudbaler, ali i odličan momak. Hvala i Crvenoj zvezdi i gospodinu Zvezdanu Terziću na upornosti, a zahvalnost dugujemo i Petrovom agentu, Dušanu Beliću. Sve tri strane su pokazale razumevanje kako bi se ostvarila Pekijeva želja. Drago mi je što igrač iz Pančeva pojačava srpskog šampiona, a pogotovo što ide iz Fudbalskog kluba Železničar. Petra u Zvezdi čeka još jedan Pančevac, Milan Gajić i sigurno ćemu adaptacija zbog toga u novom klubu biti i lakša. Pekiju želim mnogo zdravlja pre svega, a siguran sam da će on da ostvari svoje snove. ovo je velika stvar za Pančevo, za Železničar, za sve nove generacije, jer mogu da vide da je moguće i iz Želje otići u veliki klub. Od srca Petru želimo sve najbolje, ali i da bude sa obe noge na zemlji i da nikada ne zaboravi klub i grad iz koga je otišao, rekao je Zoran Naunković, predsednik Železničara.
     
    Petar Stanić već u 15 sati ima let za Austriju, gde će se pridružiti novim saigračima, šampionima Srbije, koji se tamo pripremaju za predstojeću sezonu.
     
    – Kada sam došao u Železničar igrači i uprava prihvatili su me super, pa sam imao osećaj kao da sam ceo život tu. Zaista, vreme u Želji mi je bio jedan od lepših perioda u životu. Drago mi je da sam bio deo jedne lepe priče, Srbija je čula za Železničar iz Pančeva, a verujem da će tek čuti. Hvala svima u klubu. Zvezda je klub za koji navijam od malih nogu i sada imam jako čudan osećaj. Do skoro sam išao na stadion da gledam te igrače, a sada ću trenirati sa njima. Izazov je veliki predamnom, ali idem u Zvezdu da pokažem šta znam i da se nametnem šefu stručnog štaba, rekao je na rastanku sa Željom Petar Stanić.
     
    Mladi fudbaler je skrenuo pažnju na sebe odličnim igrama u drugoligaškom rangu tokom prošle sezone, a kako se moglo čuti za njegove usluge bio je zainteresovan i vicešampion Hrvatske Osijek. Crvena zvezda ušla u igru i brzo dogovorila transfer. Kao jedan od zainteresovanih klubova pominjao se i TSC iz Bačke Topole.

    Stanić je prošle sezone zabeležio 29 nastupa u Prvoj ligi Srbije i zabeležio jednu asistenciju.

     

    Kako je najavljivano, fudbaler pančevačkog Železničara Petar Stanić, danas je postao igrač Crvene Zvezde

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Sport