• Proglašeni najbolji sportisti Pančeva za 2023. godinu

  U petak 22. decembra, u Kulturnom centru, proglašeni su najbolji sportisti Pančeva za 2023. godinu.

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
  Proglašeni najbolji sportisti Pančeva za 2023. godinu

  Najbolji učenik je Stefan Jovanov, učenik TŠ ”23. maj” iz Pančeva, najbolja učenica je Nina Čiča, učenica OŠ ”Miroslav Mika Antić”. Najbolja osnovna škola je OŠ ”Branko Radičević”, dok je za najbolju Srednju školu proglašena Mašinska škola ”Pančevo”. Najbolji sportski pedagog je profesot Boško Đorđević, iz OŠ ”Vuk Stefanović Karadžić” iz Starčeva. Za najboljeg direktora proglašen je Saša Tasić, direktor OŠ ”Vuk Stefanović Karadžić” iz Starčeva.

  Među najmlađim sportistima, u pionirskoj kategoriji, priznanja su dobili Ksenija Mrkela članica Atletskog kluba ”Dinamo” iz Pančeva i Vuk Vorkapić član Karate kluba ”Dinamo” iz Pančeva.

  Kako navodi Sportski savez Pančeva, u kategoriji kadeta pobedu su odneli Danica Konstatinov, iz Plivačkog kluba ”Dinamo” i Marko Milanović, član Šah kluba ”Svetozar Gligorić – Gliga”.

  Najbolja juniorka dolazi iz Atletskog kluba ”Tamiš” iz Pančeva – Milica Bunčić. Najbolji junior je Rastko Anđelović, član Džudo kluba ”Jedinstvo” iz Kačareva.

  Jubilarne nagrade ove godine poneli su Streljačka družina ”Pančevo 1813”, za 210 godina postojanja, Veslački klub ”Tamiš” iz Pančeva za 100 godina postojanja i Džudo klub ”Dinamo” iz Pančeva, za 70 godina rada.

  Dodeljeno je i nekoliko Specijalnih nagrada za doprinos razvoju i promociji sporta u Pančevu. Prva od njih pripala je gradonačelniku Aleksandru Stevanoviću. Ova titula pripala je Marijanu Lukiću iz Triatlon kluba ”Tamiš” iz Pančeva, i Mirjani Kosanović predstavnici rukometnih veterana.

  Četvorostruki svetski šampion je najbolji veteran Pančeva, to je Slavko Stanišić, član je Džudo kluba ”Dinamo”.

  Sportski radnik godine je Danijel Subotić, iz Rukometnog kluba ”Dinamo” iz Pančeva.

  Najbolji trener je Zvonko Dimitrijević, trener u Boks klubu ”Profesionalac” iz Pančeva.

  Najbolja sportistkinja je Anja Crevar, a najbolji sportista Bogdan Jelača. Anja je članica Plivačkog kluba ”Dinamo”, a Bogdan, Triatlon kluba ”Tamiš” iz Pančeva.

  Najbolji klub u 2023. godini je Fudbalski klub ”Železničar” iz Pančeva učesnik najvišeg ranga u fudbalu.

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
 • NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

  Ostalo iz kategorije Sport