• Raspored nastupa srpskih sportista u Riju za subotu, 20. avgust

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    013 Info

    Pretposlednjeg dana Olimpijskih igara u Rio de Žaneiru srpski sportisti imaju priliku da osvoje šest medalja, od kojih su dve već sigurne – u ženskoj odbojci i vaterpolu. Kajakaški jednosed i četvorosed za žene nastupiće u B finalima, dok će u borbi za medalju, u A finalu, nastupiti muški četvorosed. Danas će na igrama nastupiti i olimpijska šampionka u tekvondou, Milica Mandić, dok će se u biciklizmu takmičiti Jovana Crnogorac. Posle poraza u polufinalu od Španije, reprezentativke Srbije u košarci sa ekipom Francuske vodiće borbu za bronzanu medalju.

    Raspored nastupa srpskih sportista u Riju:

    Kajak

    14:00 – kajak K1 200 m – B finale – Marko Novaković

    14:40 – kajak K4 500 m – B finale – Nikolina i Olivera Moldovan, Milica Starović, Dalma Ružičić-Benedek

    15:12 – kajak K4 1000 m – A finale – Marko Tomićević, Milenko Zorić, Dejan Pajić, Vladimir Torubarov

    Košarka (ž)

    16:30 – utakmica za 3. mesto – Srbija : Francuska

    Tekvondo

    17:00 – tekvondo +67kg – 1/8 finala – Milica Mandić : Tina Skar (četvrtfinala su od 20h, polufinala od 22h, meč za bronzu od 2h, a finale u 3h)

    Biciklizam

    17:30 – biciklizam MTB Cross Country – Jovana Crnogorac

    Vaterpolo

    22:50 – finale – Srbija : Hrvatska

    Odbojka

    03:15 –  finale – Srbija : Kina

    Pretposlednjeg dana Olimpijskih igara u Rio de Žaneiru srpski sportisti imaju priliku da osvoje šest medalja, od kojih su dve već sigurne – u ženskoj odbojci i vaterpolu. Kajakaški jednosed i četvorosed za žene nastupiće u B finalima, dok će u borbi za medalju, u A finalu, nastupiti muški četvorosed. Danas će na igrama nastupiti i olimpijska šampionka u tekvondou, Milica Mandić, dok će se u biciklizmu takmičiti Jovana Crnogorac. Posle poraza u polufinalu od Španije, reprezentativke Srbije u košarci sa ekipom Francuske vodiće borbu za bronzanu medalju.

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Sport

    VESLANJE: Pančevac Miloš Boškov osmi u Evropi

    Na Evropskom prvenstvu za mlađe seniore, koje se održalo u turskom gradu Edirne od 7. do 8. septembra, Miloš Boškov, član Veslačkog kluba “Tamiš” i reprezentativac Srbije, ostvario je […]