• RUKOMET: Podela plena u Pančevu

    Rukometaši Dinama su u okviru 16. kola Super rukometne lige na domaćem terenu, remizirali sa gostujućim Radničkim rezultatom 24:24, poluvreme 11:12.

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    RUKOMET: Podela plena u Pančevu
    Foto: Pixabay

    Dinamo je već u šestom minutu poveo sa 3:0, što je bio znak da se momci iz Radničkog prenu, zaigraju agresivno u odbrani, što je dalo rezultata i u fazi, napada, tako da u sledeća četiri minuta dolaze do prednosti (3:5, 10.min). Pančevci ponovo vode (6:5, 17.min), a nakon deset minuta imaju ponovo dva gola viška (10:8, 27.min). Najveći „krivac“ što domaćin nije stekao veću prednost je bio čuvar mreže gostiju Perić, koji je sa par dobrih intervencija vratio samopouzdanje svojim saigračima, koji to obilato koriste i preokreću rezultat u svoju korist, tako da je krajnji rezultat na isteku 30. minuta glasio 11:12.

    Kao u retko kojoj utakmici rezultat je bio izjednačen tokom kompletnog drugog dela susreta. Ekipe su se smenjivale u međusobnom vođstvu, mada su oba rivala propustila veći broj prilika da se rezultatski odlepe. I kao što to obično biva u poslednjim trenucima meča je došlo do drame. Pri rezultatu 23:23, na 70 sekundi do kraja, rezervni golman Radničkog Đerić brani udarac sa sedam metara do tada nepogrešivom Grozdaniću, Radnički ne koristi napad, što omogućava Jezdimiroviću da desetak sekundi pre kraja dovede svoj tim u vođstvo (24:23). Usledio je odlično izveden brzi centar, nakon koga Panić uz zvuk sirene postiže gol za konačnih 24:24.

    Najefikasniji u redovima domaćina su bili Miloš Grozdanić, sa devet i Stefan Ilić sa pet pogodaka, dok su kod Radničkog golgeterski najraspoloženiji bili Petar Panić sa šest i Miloš Barudžić sa pet postignutih golova.

    Igrač utakmice je Milan Kosanović iz Dinama.

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Sport

    Pančevački Železničar pred svojim navijačima

    Fudbaleri Železničara novu sezonu u Super ligi otvorili su na najbolji mogući način. Pobedili su u Leskovcu, Radnički iz Kragujevca sa 3-2 , a u subotu pred svojim navijačima dočekuju Napredak […]