• Šahovski klub Aljehin iz Pančeva uspešan na takmičenju u Paraćinu

    Na takmičenju za kadete koje je održano u Paraćinu, od 26. aprila do 4. maja, u organizaciji Šahovskog saveza Srbije, učestvovao je i Šahovski klub Aljehin iz Pančeva.

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    Šahovski klub Aljehin iz Pančeva uspešan na takmičenju u Paraćinu
    Foto: Pixabay

    Najzapaženiji uspeh postigla je Dunja Milojević koja je na sva četiri takmičenja (blitz, rapid, standard i rešavanje problema) osvojila medalje. U takmičenjima u brzopoteznom šahu, standardnom šahu i rešavanju problema Dunja je u svojoj konkurenciji osvojila prvo mesto, dok se u takmičenju u ubrzanom šahu okitila srebrnom medaljom.

    Uspešno je odigrao i Aljoša Kanački koji je u ubrzanom šahu osvojio treće mesto, a po dodatnim kriterijumima je zauzeo peto mesto na tabeli. U brzopoteznom i u standardnom šahu bio među 10 najuspešnijih.

    U istoj grupi se takmičio Andrej Dobričan, kojI je takođe u top 10 igrača u državi na sva tri turnira.

    Sestre Jočić, Nina i Nora su takođe ušle u 10 najboljih igračica u svojim grupama u brzopoteznom šahu, a Nina je bila deveta i u ubrzanom šahu.

    Milica Amidžić je zauzela četvrto mesto u brzopoteznom šahu.

    Vuk Kanački je zauzeo šesto mesto na brzopoteznom i ubrzanom turniru, dok je u standardnom šahu bio sedmi na konačnoj listi.

    Klub Aljehin i grad Pančevo predstavljali su i Jana Stošić, Aleksandar Đorđević i Andrija Marković.

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Sport

    Pančevački Železničar pred svojim navijačima

    Fudbaleri Železničara novu sezonu u Super ligi otvorili su na najbolji mogući način. Pobedili su u Leskovcu, Radnički iz Kragujevca sa 3-2 , a u subotu pred svojim navijačima dočekuju Napredak […]