• Slađana Mitrović nova prvakinja Balkana u mrtvom dizanju

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    013 Info

    Na 5. Balkanskom prvenstvu u powerlifting-u, mrtvom dizanju i benč presu po GPC pravilima (Svetski powerlifting komitet), koje je proteklog vikenda održano u Sarajevu, ženska reprezentacija Srbije osvojila je 1. mesto u ekipnoj konkurenciji. Među reprezentativkama Srbije bile su i članice pančevačkog Fitnes studija ‚‚Fiesta“, a Slađana Mitrović se okitila titulom prvakinje Balkana u mrtvom dizanju u M1 konkurenciji (takmičarke preko 40 godina). Ona je do najsjajnijeg odličja došla postavivši novi balkanski rekord – 100 kg (dosadašnji je bio 81 kg). 

    Na Balkanskom prvenstvu nastupilo je preko 150 takmičara i takmičarki iz svih balkanskih zemalja, dizačice ‚‚Fieste“ su naš grad donele 5 medalja, jednu ekipnu i 4 u pojedinačnoj konkurenciji. Osim nove balkanske šampionke i rekorderke, Slađane Mitrović, medalje su osvojile i Danijela Simičić (u kategoriji takmičarki do 75 kilograma) i Nataša Andrevski (do 56 kg). Danijela Simičić je osvojila dva srebrna odličja u benč presu i mrtvom dizanju, dok je Nataša Andrevski zauzela treće mesto u svojoj konkurenciji u powerlifting-u (benč pres, čučanj i mrtvo dizanje).

    Članice Fitnes studija ‚‚Fiesta“ nastavljaju da treniniraju i pripremaju se za naredna takmičenja, a sledeće je 23. aprila Državno prvenstvo u mrtvom dizanju i benč presu. 

     T.M.

    Na 5. Balkanskom prvenstvu u powerlifting-u, mrtvom dizanju i benčpresu, koje je proteklog vikenda održano u Sarajevu, ženska reprezentacija Srbije osvojila je 1. mesto u ekipnoj konkurenciji. Među reprezentativkama Srbije bile su i članice pančevačkog Fitnes studija ‚‚Fiesta“, a Slađana Mitrović se okitila titulom prvakinje Balkana u mrtvom dizanju u svojoj konkurenciji. Ona je do najsjajnijeg odličja došla postavivši novi balkanski rekord. 

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Sport

    Veliki uspeh pančevačkog PK Olimp

    Na Međunarodnom plivačkom mitingu "Plivačke nade 2024", koji je održan u Kikindi 19. oktobra, Plivački klub Olimp je nastupio sa ukupno 18 takmičara i osvojio 12 medalja. […]