• Streljačka družina „Pančevo 1813“ uspešna u Kikindi

  Proteklog vikenda je u Kikindi održano peto kolo Lige pionira Vojvodine na kojem je nastupilo osamdeset takmičra iz 14 vojvođanskih klubova, među kojima i devet takmičara iz Streljačke družine „Pančevo 1813“.

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
  Streljačka družina „Pančevo 1813“ uspešna u Kikindi
  Foto: SD Pančevo 1813

  Najuspešniji takmičar je bio Ognjen Bunčić koji je osvojio dve medalje, iz dve različite pionirske discipline. Najpre je osvojio srebrnu medalju u disciplini serijskom vazdušnom puškom „Zastava“, sa rezultatom od 180 krugova, koliko je imao i prvoplasirani pionir.

  U disciplini vazdušnim pištoljem osvojio zlatnu medalju, sa rezultatom od 176 krugova, i znatno doprineo osvajanju prvog mesta za ekipu pištoljem i četvrtog mesta za ekipu puškom.

  Pištoljem su nastupili i Jovan Kondić, koji je osvojio bronzanu medalju sa 173 kruga, Oliver Zoraje sa 149 i Nikola Flora sa 145 krugova.

  Za ekipu puškom su nastupili, pored Ognjena Bunčića, Oliver Zoraje sa 156, Ognjen Dželetović sa 148 i Nikola Flora sa 145 krugova.

  Ekipa pionirki puškom je osvojila treće mesto, a nastupile su Elena Flora sa 158, Ana Petković sa 155, Miona Milivojević sa 149 i Jana Isailović sa 113 krugova.

  Foto: SD Pančevo 1813

  Ognjen Bunčić je jesenji prvak u obe discipline puškom i pištoljem, Jovan Kondić je drugi pištoljem, ekipa pionira pištoljem je prva, ekipa pionirki puškom je na drugom mestu, a ekipa pionira puškom na trećem mestu.

  Ovim kolom se završava jesenji ciklus takmičenja za mlađe kategorije, a nastaviće se krajem januara u Vrbasu.

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
 • NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

  Ostalo iz kategorije Sport