• Streljačka družina “Pančevo 1813“ uspešna u Novom Sadu

  Proteklog vikenda je u Novom Sadu održano prvo kolo Kupa SS Srbije vatrenim sportskim oružjem, na kojem su nastupili Iva i Aleksa Rakonjac iz Streljačke družine „Pančevo 1813“.

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
  Streljačka družina “Pančevo 1813“ uspešna u Novom Sadu
  Foto: SD Pančevo 1813

  Iva i Aleksa Rakonjac su prethodno učestvovali i na prvim pripremama juniorske reprezentacije Srbije, takođe u Novom Sadu uz pratnju trenera Ljubiše Rakonjca.

  Aleksa Rakonjac je osvojio prvo mesto u kategoriji juniora sa rezltatom od 582 kruga u trostavu 3×20 metaka sportskom malokalibarskom puškom, a peti je senior nakon finala. Počeo je sa 193 kruga u klečećem stavu, nastavio sa 197 u ležećem i briljirao u stojećem stavu sa 192 kruga.

  Foto: SD Pančevo 1813

  Iva Rakonjac je osvojila četvrto mesto u kategoriji juniorki sa rezultatom od 575 krugova sportskom malokalibarskom puškom sa 188 u klečećem, 194 u ležećem i odličnim stojećim stavom od 193 kruga, iako je na kontrolnom takmičenju imala 580 krugova. U finalu seniorki je osvojila bronzanu medalju, iako je bila jedna od najmlađih takmičarki.

  Foto: SD Pančevo 1813

  Narednog vikenda će nastupati na drugom kolu, a nakon toga i na Prvenstvu Vojvodine i Prvenstvu Evrope u sastavu juniorske reprezentacije Srbije.

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
 • NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

  Ostalo iz kategorije Sport