• Streljaštvo: 3 pehara i 3 medalje za Pančevce u Ligi pionira Vojvodine

    Proteklog vikenda je u Uljmi održano završno osmo kolo Lige pionira Vojvodine na kojem su takmičari iz Streljačke družine“Pančevo 1813“ imali 15 nastupa i osvojili 6 priznanja.

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    Streljaštvo: 3 pehara i 3 medalje za Pančevce u Ligi pionira Vojvodine
    Foto: SD Pančevo 1813

    Ognjen Bunčić je ponovo bio najuspešniji pionir koji je sa 181 krugom vazdušnom puškom osvojio zlatnu medalju, a ponovo je i prvi pionir u gađanju vazdušnim pištoljem sa 176 krugova, koliko je imao i drugi, a i treći Jovan Kondić.

    Oliver Zoraje je sa 159 krugova znatno doprineo ekipi pionira pištoljem da osvoje prvo mesto.

    Petra Papić je osvojila srebrnu medalju pištoljem sa 154 kruga a sa 152 kruga je bronzanu medalju osvojila Ana Negovanović, dok je Ivana Ančić sa 130 krugova znatno doprinela ekipi pionirki da osvoje prvo mesto vazdušnim pištoljem.

    Ekipa pionirki puškom je ovojila četvrto mesto, za koju su nastupile Ana Petković sa 164, Elena Flora sa 158, Ana Negovanović sa 156, Miona Milivojević sa 152 i Ivana Ančić koja je sa 171 krugom osvojila četvrto mesto u pojedinačnoj konkurenciji.

    Ekipa pionira puškom je osvojila peto mesto, a pored Ognjena Bunčića nastupili su  i Oliver Zoraje sa 138 i Nikola Flora sa 134 kruga.

    Proglašeni su i najuspešniji takmičari i ekipe Lige pionira Vojvodine za sezonu 2023/24. godinu, sa četiri najbolja rezultata iz osam održanih kola u Pančevu, Staroj Pazovi, Zrenjaninu, Sremskoj Mitrovici, Kikindi, Vrbasu, Somboru i Uljmi.

    Ognjen Bunčić je bio najuspešniji jer je osvojio prvo mesto u konkurenciji puškom , a drugo pištoljem, dok je Jovan Kondić osvojio prvo mesto pištoljem u kategoriji pionira.

    Ana Negovanović je osvojila četvrto mesto puškom, a peto pištoljem, dok je Petra Papić osvojila četvrto mesto pištoljem u konkurenciji pionirki.

    Ekipa pionira pištoljem je osvojila ubedljivo prvo mesto, a ekipa pionirki pištoljem je osvojila drugo mesto, kao i ekipa pinirki puškom koje su tokom cele sezone bile i ostale druge.

    Nova sezona Lige pionira Vojvodine će početi u oktobru sa prvim kolom koje će biti održano po tradiciji u Pančevu.

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Sport

    Takmičari SD „Pančevo 1813“ uspešni u Nišu

    Proteklog vikenda u Nišu je održano Prvenstvo Srbije po B programu za pionire i C programu serijskom vazdušnom puškom za juniorske i seniorske kategorije, koje je najmasovnije takmičenje u […]