• Streljaštvo: Dve medalje za pančevačke takmičare

  Proteklog vikenda je u Smederevu održano drugo kolo Kupa SS Srbije po B programu za mlađe kategorije u diciplinama vazdušnom puškom i pištoljem. Takmičari Streljačke družine “Pančevo 1813“ su imali dvanaest nastupa, osvojili su dve medalje a većina ostvarila i bodove za kvalifikacije za Finale Kupa koje će biti održano u Novom Sadu nakon trećeg kola koje će biti održano 9.marta u Nišu. 

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
  Streljaštvo: Dve medalje za pančevačke takmičare
  Foto: SD Pančevo 1813
  Jovan Kondić je osvojio zlatnu medalju i 12 bodova u kategoriji pionira pištoljem sa rezultatom od 182 kruga, a sa 533 kruga je osvojio 6.mesto u kategoriji kadeta i novih 5 bodova za finale.
  Andrej Jeftenić je osvojio zlatnu medalju i 12 bodova u kategoriji kadeta pištoljem sa rezultatom od 547 krugova, a u konkurenciji mlađih juniora je osvojio šesto mesto i novih 5 bodova za finale. Nastupila je i pionirka Petra Papić sa 147 krugova, a i u kategoriji kadetkinja pištoljem sa 312 krugova.
  Ognjen Bunčić je osvojio četvrto mesto i sedam bodova u kategoriji  pionira pištoljem sa rezultatom od 177 krugova, a u konkurenciji kadeta pištoljem sa rezultatom od 518 je dvanaesti, te su mu izmakli bodovi za finale. Ognjen je nastupao i u kategoriji pionira puškom i osvojio novi jedan bod sa 175 krugova, a u kategoriji kadeta puškom je osvojio četvrto mesto i sedam bodova sa rezultatom od 572 kruga i sedmo mesto i četiri boda u konkurenciji mlađih juniora.
  Nemanja Đorđević je osvojio osmo mesto i novih tri boda za finale sa rezultatom od 570 krugova u konkurenciji mlađih juniora puškom.
  Ana Negovanović je u kategoriji pionirki otpucala 175 krugova, a u kategoriji kadetkinja puškom 350 krugova, ali je ostala bez bodova.
  U ovom kolu nisu nastupil sigurni osvajači medalja,mlađi juniori Iva Rakonjac puškom i Marko Ninković pištoljem, jer su zajedno sa Aleksom Rakonjac otputovali u Đer na Prvenstvo Evrope.

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
 • NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

  Ostalo iz kategorije Sport

  Takmičari SD „Pančevo 1813“ uspešni u Nišu

  Proteklog vikenda u Nišu je održano Prvenstvo Srbije po B programu za pionire i C programu serijskom vazdušnom puškom za juniorske i seniorske kategorije, koje je najmasovnije takmičenje u […]