• Streljaštvo: Međunarodni turnir u Osijeku

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
  013 Info

  Na tradicionalnom međunarodnom božićnom turniru, koji je održan proteklog vikenda u Osijeku, nastupilo je 230 takmičara iz pet zemalja, a među njima i tri iz Streljačke družine “Pančevo 1813“.

  Aleksa Rakonjac je, u osnovnom meču juniora puškom, bio prvi sa rezultatom od 624,5 krugova, sa kojim je potvrdio kategortiju sportiste nacionalnog ranga, a u finalu juniora je osvojio sedmo mesto.

  Drugog dana takmičenja se borio u opštoj-seniorskoj kategoriji , zauzeo deseto mesto i bio na domak finala sa rezultatom od 623,4 krugova.

  Marko Ninković je najpre osvojio šesto mesto, u miksu- takmičenju mešovitih juniorskih parova pištoljem, a drugog dana ušao u finale juniora, na šestom mestu sa rezultatom od 553 krugova, i zauzeo šesto mesto nakon finala juniora pištoljem. U konkurenciji seniora je postigao rezultat od 552 kruga , ali je bio nedevoljan za učešće u finalu.

  Velimir Ninković se plasirao na deseto mesto i bio blizu finala, u kategoriji juniora pištoljem sa rezultatom od 547 krugova, a u konkurenciji seniora je postigao 536 krugova.

  Narednog vikenda će u Beogradu biti održano treće kolo Kupa SS Srbije, koje je poslednje takmičenje u ovoj godini. Na ovom takmičenju će nastupiti 16 takmičara Streljačke družine “Pančevo 1813“, u svim kategorijama i boriće se za nove bodove za učešće u Finalu KUP SS Srbije, koje će biti održano u februaru naredne godine.

  Na tradicionalnom međunarodnom božićnom  turniru,  koji je održan proteklog vikenda u Osijeku, nastupilo je 230 takmičara iz pet zemalja, a među njima i tri iz Streljačke družine “Pančevo 1813“.
  Aleksa Rakonjac je u osnovnom meču juniora puškom bio prvi sa rezultatom od 624,5 krugova, sa kojim je potvrdio kategortiju sportiste nacionalnog ranga, a u finalu juniora je osvojio sedmo mesto.
   

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
 • NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

  Ostalo iz kategorije Sport