• Streljaštvo: Pančevački takmičari ostvarili plasman u finale Kupa Srbije

  Aleksa Rakonjac je osvojio dve zlatne medalje, prvi junior i senior puškom, Marko Ninković je osvojio dve medalje, prvi junior i treći senior pištoljem, Iva Rakonjac je četvrta juniorka a šesta seniorka puškom, ekipa seniora pištoljem je druga a puškom peta, a svi se plasirali u Finale KUP-a Srbije.

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
  Streljaštvo: Pančevački takmičari ostvarili plasman u finale Kupa Srbije
  Foto: SD Pančevo 1813
  Proteklog vikenda je u Beogradu održano treće kolo Kupa SS Srbije po A programu za juniore i seniore vazdušnim pištoljem i puškom, na kojem je nastupilo jedanaest takmičara Streljačke družine“Pančevo 1813“.
  Aleksa Rakonjac je bio najušpešniji puškom, a osvojio je dve zlatne medalje sa rezultatom od 628,5 krugova, sa kojim je trijumfovao u kategoriji juniora, a potom i u veoma jakoj konkurenciji seniora. Nakon trećeg kola, Aleksa je prvi na obe liste za finale Kupa SS Srbije koje će biti održano u februaru naredne godine.
  Iva Rakonjac je osvojila četvrto mesto u kategoriji juniorki, a šesto u konkurenciji seniorki sa rezultatom od 624,3 kruga i plasirala se u finale Kupa u oba dve kategorije.
  I Ekipa seniora puškom se plasirala u finale, jer je osvojila peto mesto u trećem kolu, za koju su pored Alekse nastupila dva juniora Nemanja Đorđević sa rerzultatom od 598,3 i Ognjen Bunčić sa 583,5  krugova. 
  Plasman je ostvarila i muška ekipa pištoljem Streljačke družine“Pančevo 1813“ za koju je nastupilo  šest takmičara. Najušpešniji je i ovoga puta Marko Ninković koji je sa rezultatom od 566 kruga osvojio prvo mesto u kategoriji juniora , a u konkurenciji seniora visoko treće mesto i plasirao se u oba finala.
  Foto: SD Pančevo 1813
  U finale za juniore se plasirao i Velimir Ninković koji je ovoga puta nastupio sa rezultatom od 542 kruga, a nastupili su još Andrej Jeftenić sa 530, Bojan Zorić sa 517, Ognjen Bunčić sa 496 i Jovan Kondić sa 489 krugova. Nastupila je i seniorka Teodora Kljajić sa rezultatom od 526 krugova.
  Ovim je završena jesenja sezona , a takmičenja se nastavljaju od polovine januara kada će nastupiti mlađe katergorije, a najuspešniji juniori će krajem januara putovati u Minhen.

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
 • NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

  Ostalo iz kategorije Sport

  Gimnastičarke iz Pančeva zablistale u Tuzli

  Gimnastičarke kluba ritmičke gimnastike „Ruslana“ osvojile su 15 medalja na međunarodnom turniru u ritmičkoj gimnastici pod nazivom „SALINES CUP-TUZLA 2024“ koji je održan u Tuzli. […]

  Streljaštvo: Pančevci uspešni na Prvenstvu Vojvodine

   Prvenstvo Vojvodine po B programu, za kadete i mlađe juniore iz vazdušne puške i pištolja održano je za vikend  u Vrbasu. Streljačka družina ''Pančevo 1813'' je bila najbrojnija sa 19 […]