• Streljaštvo: Pančevci uspešni na Prvenstvu Vojvodine

   Prvenstvo Vojvodine po B programu, za kadete i mlađe juniore iz vazdušne puške i pištolja održano je za vikend  u Vrbasu. Streljačka družina “Pančevo 1813“ je bila najbrojnija sa 19 nastupa, a i po broju osvojenih priznanja i jedina je nastupila sa svih mogućih osam ekipa

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
  Streljaštvo: Pančevci uspešni na Prvenstvu Vojvodine
  Foto: SD Pančevo 1813
  Andrej Jeftenić je osvojio zlatnu medalju u kategoriji kadeta vazdušnim pištoljem, a srebrnu medalju u kategoriji mlađih juniora sa rezultatom od 554 kruga pištoljem.
  Marko Ninković je osvojio zlatnu medalju sa rezultatom od 565 krugova pištoljem u kategoriji mlađih juniora.
  Ekipa Mlađih juniora pištoljem je osvojila prvo mesto, a pored Andreja i Marka , nastupio je Jovan Kondić koji je sa rezultatom od 521 krug, bio peti kadet .
  Ekipa kadeta pištoljem je osvojila drugo mesto, a pored Jovana i Andreja, nastupio je i Ognjen Bunčić koji je sa rezultatom od 523 kruga osvojio četvrto mesto u kategoriji kadeta a peto u konkurenciji ml.juniora.
  Nastupili su i kadeti Oliver Zoraje sa 474 i Nikola Flora sa 358 krugova, koji su se, kao i ostali plasirali za Prvenstvo Srbije.
  Ekipa mlađih juniorki i ekipa kadetkinja su nastupile u istom sastavu i obe osvojile drugo mesto. Za ekipe su nastupile Petra Papić sa 318, Ana Negovanović 275 i Ivana Ančić  sa 251 krugom, a nastupila je i mlađa juniorka Sofija Brkić sa 177 krugova.
  Foto: SD Pančevo 1813
  Iva Rakonjac je osvojila srebrnu medalju sa rezuktatom od 394 kruga puškom u kategoriji mlađih juniorki, a ekipa je zauzela  četvrto mesto. Pored Ive, za ekipu su nastupile Ana Negovanović sa 359 i Elena Flora sa 331 krugom i pojedinačno Ana Petković sa 347 krugova, koja je bila u sastavu ekipe kadetkinja puškom koje su zauzele treće mesto.
  Ekipa kadeta puškom je osvojila drugo mesto u sastavu: Ognjen Bunčić sa 566 krugova, Andrej Jeftenić sa 515 i Nikola Flora sa 481 krugom. Nemanja Đorđević je osvojio srebrnu medalju sa rezultatom od 568 krugova u kategoriji mlađih juniora puškom, Ognjen Bunćić sa 566 je osvojio srebrnu medalju u kategoriji kadeta i četvrto mesto u kategoriji ml.juniora, a Andrej Jeftenić je sa rezultatom od 515 krugova pomogao ekipi mlađih juniora puškom da osvoji drugo nesto. Nastupio je kadet Ognjen DŽeletović sa rezultatom od 521 krug.
  Svi kadeti i kadetkinje su stekli uslov učešćem da nastupe i na Prvenstvu Srbije , kao i većina mlađih juniora, koje će biti održano 30. i 31. marta u Beogradu.

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
 • NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

  Ostalo iz kategorije Sport

  Takmičari SD „Pančevo 1813“ uspešni u Nišu

  Proteklog vikenda u Nišu je održano Prvenstvo Srbije po B programu za pionire i C programu serijskom vazdušnom puškom za juniorske i seniorske kategorije, koje je najmasovnije takmičenje u […]