• Streljaštvo: Prvo kolo Lige Vojvodine za mlađe kategorije održano u Pančevu, najuspešniji domaćini

    U Pančevu je, proteklog vikenda, održano prvo kolo Lige Vojvodine , za pionire, kadete i mlađe juniore, sportskom vazdušnom puškom i pištoljem. Učestvovalo je stotinak takmičara iz 16 vojvođanskoh klubova. Takmičari Streljačke družine Pančevo 1813 bili su najbrojniji i najuspešniji. Ostvarili su 30 nastupa u svim kategorijama i disciplinama.

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    Streljaštvo: Prvo kolo Lige Vojvodine za mlađe kategorije održano u Pančevu, najuspešniji domaćini
    Foto: SD Pančevo 1813
    Ekipa pionirki pištoljem je osvojila prvo mesto, a u pojedinačnoj konkurenciji Petra Papić osvojila je srebrnu medalju sa 170 krugova, Ivana Ančić je četvrta sa 152 a Ana Negovanović peta sa 137 krugova.
    U kategoriji pionira pištoljem , uspešno je debitovao Vuk Vojnović i osvojio bronzanu medalju sa 117 krugova.
    Ekipa pionirki puškom je osvojila drugo mesto, Ana Negovanović je osvojila Zlatnu medalju sa 176 krugova. Nastupile su još Elena Flora sa 154 i Ivana Ančić sa 138 krugova.
    Ekipa pionira puškom je osvojila šesto mesto, a nastupili su najmlađi takmičari Vukašin Šušić sa 139,  Lazar Margan sa 108  i Vuk Vojnović sa 100 krugova. Uspešno su debitovali Andrej Božanić sa 108, Žarko Medić sa 88 i Miloš Perović sa 86 krugova.
    U disciplini vazdušnim pištoljem ekipa SD“Pančevo 1813″ je osvojila prvo mesto u kategorijama kadetkinja i mlađih juniorki, Petra Papić je osvojila u obe kategorije po zlatnu medalju sa 342, Ana Negovanović je osvojila srebrnu medalju sa 287 a Ivana Ančić je osvojila bronzanu medalju sa 277 krugova.
    Ekipa kadeta i ekipa mlađih juniora pištoljem osvojila je prvo mesto pošto su jedine bile kompletne, najuspešniji je Jovan Kondić koji je sa 549 krugova osvojio zlatnu medalju u kategoriji kadeta a srebrnu u kategoriji mlađih juniora. Ognjen Bunčić je sa 541 krugom  osvojio srebrnu medalju u kategoriji kadeta i bronzanu u kategoriji mlađih juniora, Andrej Jeftenić je peti mlađi junior sa 536, Nikola Fora četvrti kadet a sedmi mlađi junior sa 357 krugova.
    Ekipa mlađih juniora puškom je osvojila drugo mesto, Ognjen Bunčić je osvojio srebrnu medalju u kategoriji kadeta sa 539 krugova, a četvrti je nl.junior dok je peti Andrej Jeftenić sa 538 krugova. Nikola Flora je 450 krugova šesti kadet a deveti mlađi junior. Ana Negovanović je četvrta kadetkinja i sedma mlađa juniorka, Elena Flora je peta kadetkinja i jedanaesta nl.juniorka. Ana Petković nije nastupila ovoga puta tako da nije bilo i ekipnog plasmana.
    Naredno takmičenje će biti održano 27. oktobra u Staroj Pazovi, zatim u Sremskoj Mitrovici, Zrenjaninu i Kikindi do kraja godine.

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • Komentari 0

    Napiši komentar

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


    NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Sport