• Streljaštvo: Zapažen nastup pančevačkih takmičara u Ligi Vojvodine

  Ovog vikenda je u Vrbasu održano treće kolo Lige Vojvodine za kadete i mlađe juniore vazdušnom puškom i pištoljem i šesto kolo Lige pionira Vojvodine. Takmičari Streljačke družine“Pančevo 1813“ su bili najbrojniji sa 26 nastupa u svim disciplinama, iako nije nastupilo još pet planiranih takmičara. Jovan Kondić je bio najuspešniji pionir pištoljem, koji je trijumfovao […]

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
  Streljaštvo: Zapažen nastup pančevačkih takmičara u Ligi Vojvodine
  Foto: SD Pančevo 1813
  Ovog vikenda je u Vrbasu održano treće kolo Lige Vojvodine za kadete i mlađe juniore vazdušnom puškom i pištoljem i šesto kolo Lige pionira Vojvodine. Takmičari Streljačke družine“Pančevo 1813“ su bili najbrojniji sa 26 nastupa u svim disciplinama, iako nije nastupilo još pet planiranih takmičara.
  Jovan Kondić je bio najuspešniji pionir pištoljem, koji je trijumfovao je sa 178 krugova.
  Ognjen Bunčić je bio jednako uspešan u nastupu puškom sa 176 i pištoljem sa 168 krugova i osvojio dve srebrne medalje u kategoriji pionira.
  Nikola Flora je sa 133 kruga osvojio peto mesto pištoljem i znatno doprineo osvajanju prvog mesta ekipe pionira.
  Uspešno su debitovale pištoljem Petra Papić  koja je četvrta pionirka sa 134 i peta Mila Pivašević sa 130 postignutih krugova.
  Foto: SD Pančevo 1813
  Ekipa pionirki puškom je osvojila četvrto mesto a pioniri su sedmi. Nastupili su Ana Petković sa 163 (šesta), Elena Flora sa 156 i Mila Pivašević sa 110 krugova a pored Ognjena Bunčića (176/2.) Ognjen Dželetović sa 148 i Nikola Flora sa 109 krugova.
  Iva Rakonjac je ponovo osvojila zlatnu medalju u kategoriji mlađih juniorki puškom sa visokim rezultatom od 397 krugova (99,100,99,99) sa samo 3 devetke i 37 centara. 
  Ekipa mlađih juniorki puškom je osvojila četvrto mesto sa još dve kadetkinje Elena Flora sa 335  i Ana Petković sa 289 krugova, koje su debitovale standardnom puškom. Ekipe mlađih juniora i kadeta puškom su osvojile drugo mesto.
  Nemanja Đorđević je osvojio srebrnu medalju sa 575 krugova u kategoriji mlađih juniora puškom, a Ognjen Bunčić je peti mlađi junior sa 555 krugova i četvrti kadet puškom. Nastupili su i debitanti puškom Andrej Jeftenić sa 475 i Nikola Flora sa 454 kruga.
  Marko Ninković je ponovo trijumfovao sa 559 krugova u kategoriji mlađih juniora pištoljem, a debitant Andrej Jeftenić je trijumfovao u kategoriji kadeta pištoljem sa rezultatom od 530 krugova a i četvrti je mlađi junior.
  Jovan Kondić je osvojio srebrnu medalju sa 510 krugova u kategoriji kadeta pištoljem, a Ognjen Bunčić je četvrti kadet pištoljem sa 501 postignutim krugom, mada se umorio nakon tri prethodna meča. Inače , ekipe pančevačkih  kadeta i mlađih juniora pištoljem su konstantno prve i jedine kompletne.
  Debitantkinja Petra Papić je osvojila četvrto mesto u kategoriji kadetkinja pištoljem sa postignutih 274 kruga, a šesta je mlađa juniorka.
  Većina takmičara Streljačke družine“Pančevo 1813“ se plasirala za učešće u Finalu Lige kadeta i mlađih juniora Vojvodine, kaje će biti održano sredinom marta u Novom Sadu, a pionirima preostaju još dva nastupa u Somboru i Uljmi , nakom kojih će se proglasiti najuspešniji takmičari Lige pionira Vojvodine za sezonu 2023/24.
  Narednog vikenda će mladi takmičari nastupiti  u Novom Sadu na prvom kolu Kupa SS Srbije, a potom svi takmičari na Prvenstvu Vojvodine po A programu.

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
 • NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

  Ostalo iz kategorije Sport

  Gimnastičarke iz Pančeva zablistale u Tuzli

  Gimnastičarke kluba ritmičke gimnastike „Ruslana“ osvojile su 15 medalja na međunarodnom turniru u ritmičkoj gimnastici pod nazivom „SALINES CUP-TUZLA 2024“ koji je održan u Tuzli. […]

  Streljaštvo: Pančevci uspešni na Prvenstvu Vojvodine

   Prvenstvo Vojvodine po B programu, za kadete i mlađe juniore iz vazdušne puške i pištolja održano je za vikend  u Vrbasu. Streljačka družina ''Pančevo 1813'' je bila najbrojnija sa 19 […]