• Streljaštvo: Zlato za Ognjena Bunčića i Jovana Kondića u Sremskoj Mitrovici

  Proteklog vikenda je u Sremskoj Mitrovici održano treće kolo Lige pionira Vojvodine u disciplinama sportskom vazdušnom puškom i pištoljem, na kojem su najmlađi takmičari Streljačke družine “Pančevo 1813“ imali jedanaest nastupa.

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
  Streljaštvo: Zlato za Ognjena Bunčića i Jovana Kondića u Sremskoj Mitrovici
  Foto: SD Pančevo 1813
  Ognjen Bunčić je ponovo junak dana sa dve osvojene medalje u dve različite discipline.
  Najpre je sportskom vazdušnom puškom “Zastava“osvojio zlatnu medalju u kategoriji pionira sa ličnim rekordom od 185 krugova, a u kategoriji pionira sportskim vazdušnim pištoljem osvojio srebrnu medalju sa takođe visokim rezultatom od 182 kruga.
  Osvojio bi Ognjen i u pištoljskoj disciplini prvo mesto da ga nije za jedan krug prestigao njegov klubski kolega Jovan Kondić, koji je osvojio zlatnu medalju sa 183 kruga pištoljem, tako da sada njih dvojica i vode na rang listi nakon tri kola Lige pionira Vojvodine.
  Doprinos prvom mestu ekipe pionira družine pištoljem su dali i mladi takmičari Nikola Flora sa 137 i Oliver Zoraje sa 132 kruga.
  Ekipa pionira puškom je osvojila treće mesto sa 464 kruga, za koju su pored Ognjena nastupili Oliver Zoraje sa 156 i Nikola Flora sa 123 kruga, mada je izostao nastup Ognjena Dželetovića a i time mogućnost za još bolji plasman.
  Ekipa pionirki je osvojila  drugo mesto  sa 473 kruga za koju su nastupile Ana Negovanović, koja je osvojila četvrto mesto pojedinačno sa rezultatom od 170 krugova, Elena Flora koja je deveta pionirka i više puta potvrđuje rezultat od 163 kruga i Miona Milivojević sa ostvarenih 140 krugova. Da je za ekipu prijavljena Ana Petković koja je iznenadila sa rezultatom od 169 krugova i bila šesta pionirka pojedinačno, ekipa družine bi se plasirala na prvo mesto sa 502 kruga.
  Prilike za novo dokazivanje će pančevački mladi takmičari imati  do kraja godine još dva puta , za dve nedelje u Zrenjaninu i početkom decembra u Kikindi.

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
 • NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

  Ostalo iz kategorije Sport