• Superliga Srbije: Zvezda čeka pančevački Železničar, Partizan gostuje u Lučanima

    U naredna tri dana biće odigrani mečevi 10. kola Superlige Srbije, a prva utakmica ovog kola na programu je u petak kada će fudbaleri Crvene zvezde na svom terenu dočekati Železničar iz Pančeva.

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    Superliga Srbije: Zvezda čeka pančevački Železničar, Partizan gostuje u Lučanima
    Foto: Unsplash

    Crvena zvezda je u ponedeljak na stadionu u Humskoj pobedila Partizan rezultatom 4:0 u 174. večitom derbiju, a „crveno-beli“ drže prvo mesto na tabeli SLS sa 22 boda iz osam mečeva.

    Zvezdi u goste dolazi Železničar, koji je trenutno sedmi na tabeli SLS sa 13 bodova. Utakmica između Crvene zvezde i Železničara biće odigrana sutra od 19 časova na stadionu „Rajko Mitić“.

    Fudbaleri OFK Beograda igraće u subotu od 17 časova u Zaječaru sa ekipom IMT-a, dok će se od 18 sati sati sastati Novi Pazar – Radnički Kragujevac i Čukarički – TSC.

    Vojvodina će od 20 časova u Novom Sadu dočekati niški Radnički.

    Fudbaleri Tekstilca će u nedelju od 15 sati u Bačkoj Palaci igrati sa Napretkom.

    Mladost će u Lučanima od 17 časova dočekati Partizan. Ekipa iz Lučana ima pet uzastopnih pobeda u SLS i trenutno je na drugom mestu na tabeli sa 19 bodova.

    Fudbaleri Partizana su u seriji loših rezultata, a „crno-beli“ su poslednju pobedu u domaćem šampionatu ostvarili 4. avgusta protiv Železničara (2:0). Partizan je deveti na tabeli sa 11 bodova iz sedam utakmica, a „crno-beli“ su posle poraza od Crvene zvezde ostali bez trenera, pošto je Aleksandar Stanojević podneo ostavku.

    Poslednji meč 10. kola SLS biće odigran u nedelju od 19 sati u Ubu, a sastaće se Jedinstvo i Spartak.

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • Komentari 0

    Napiši komentar

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


    NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Sport

    FUDBAL: Pančevci hrabri, Zvezda jaka

    Fudbaleri Crvene zvezde pobedili su na svom terenu Železničar iz Pančeva sa 2:1, u premijernoj utakmici 10. kola Super lige […]