• Takmičari SD Pančevo 1813 osigurali učešće u finalu Kupa SS Srbije

  Proteklog vikenda u Novom Sadu je održano treće kolo Kupa SS Srbije po A programu u disciplinama sa malokalibarskim sportskim oružjem, na kojem je nastupilo devet takmičara iz Streljačke družine Pančevo 1813.

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
  Takmičari SD Pančevo 1813 osigurali učešće u finalu Kupa SS Srbije
  Foto: SD Pančevo 1813

  Aleksa Rakonjac je osvojio srebrnu medalju sa 578 krugova u kategoriji juniora u trostavu 3×20 metaka MK puskom, a u finalu seniora je osvojio četvrto mesto.

  Iva Rakonjac je osvojila šesto mesto u kategoriji juniorki sa 568 krugova u trostavu 3×20 metaka MK puškom, a u finalu seniorki je osvojila peto mesto.

  Ognjen Bunčić je osvojio deseto mesto u kategoriji juniora u trostavu 3×20 metaka MK puškom i osvojio jedan bod za učesće u finalu.

  U disciplini MK standard pištoljem Velimir Ninković je osvojio četvrto mesto sa 491 krugom i sedam bodova, Bojan Zorić je šesti sa 454 (pet bodova) a sa 453 (četiri boda) krugova sedmi je Gabriel Dautović.

  Svi pančevački takmičari su osvojili dovoljno bodova za učešće u Finalu Kupa SS Srbije koje će biti održano narednog vikenda u Novom Sadu.

  U isto vreme su se u Novom Sadu takmičili i mladi kadeti Streljačke družine Pančevo 1813 u trostavu vazdušnom puškom sa 3×20 dijabola, u Finalu Kupa SSS.

  Ognjen Bunčić je osvojio šesto mesto sa 568 krugova u kategoriji kadeta, dok je Andrej Jeftenić bio deveti kadet sa 546, a Ana Negovanović deseta kadetkinja sa 558 krugova.

  Narednog vikenda ih očekuje i Prvenstvo Srbije u ovoj disciplini, u Novom Sadu.

  Marko Ninković je takođe proteklog vikenga nastupao u sastavu reprezentacije Srbije na Svetskom Kupu u Minhenu u disciplini sa 60 dijabola vazdušnim pištoljem. Osvojio je 98. mesto sa 557 krugova, iako je bio jedan od najmlađih učesnika, ali je i stekao iskustvo koje će mu koristiti na narednim takmičenjima.

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
 • NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

  Ostalo iz kategorije Sport