• Tri gola u mreži pančevačkog Železničara

    U poslednjem kolu Super lige Crvena Zvezda je na svom terenu savladala Železničar sa 3-0 (1-0).

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    Tri gola u mreži pančevačkog Železničara
    Foto: 013info

    U prvom poluvremenu pančevački fudbaleri uspešno su odolevali napadima domaćina, a Pavlov je u 13. minutu imao čak i lepu priliku da dovede svoj tim u vođstvo, ali je iz izgledne prilike šutirao pored gola. Uzvratio je Ivanić u 30. minutu koji je iz još izglednije šanse poslao loptu tik pored stative. Četiri minuta kasnije Bukari prolazi Hajdina, ali šutira pravo u golmana Mijatovića. I kada se pomislilo da će Pančevci sačuvati svoju mrežu u prvom poluvremenu Crvena Zvezda stiže do vođstva posle sporne situacije. Naime u šesnaestercu gostiju došlo je do sudara glavama i na zemlji su ostali da leže Endiaj i Obradović i iako se u takvim slučajevima igra zaustavlja sudija se nije oglasio. U nastavku akcije Bukari centrira sa leve strane,a Ivanić glavom šalje loptu u mrežu Železničara.

    I u drugom poluvremenu iako je Crvena Zvezda imala potpunu kontrolu igre odbrana Pančevaca nije posustajala sve do 70. minuta. Tada je Kataji koji je tek ušao u igru centrirao sa dene strane, a Endiaje između dvojice igrača najviši je u skoku i duplira vođstvo svoje ekipe. U 79. minutu posle duplog pasa Endiaja i Katajia ovaj drugi pogađa stativu. U 84. minutu Železničar je prvi put zagrejao dlanove golmana Glazera koji je odnranio šut Đorđevića sa distance. U 87. minutu gostujući fudbaleri lako gube loptu na sredini terena, mladi Šljivić proigrava Olajinku kojem nije bilo teško da postavi konačan rezultat Crvena Zvezda-Železničar 3-0.

    Trener Železničara Siniša Dobrašinović imaće sad težak zadatak da posle dva uzastopna poraza psihološki podigne ekipu, jer slede odlučujući mečevi za opstanak u ligi u plej inu. Železničar startuje sa pretposlednjeg mesta sa 26 bodova i odigraće još 7 utakmica sa ekipama koje se nalaze od 9. do 16. mesta na tabeli i više nema prostora za kiks, jer svaka utakmica odlučuje ko će i naredne sezone igrati u društvu najboljih.

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Sport

    PANČEVO: Još jedan remi Železničara

    U okviru 32. kola Mozzart Bet Super lige Srbije (2. kolo plej auta), Železničar je na svom terenu odigrao nerešeno protiv Radničkog iz Niša 1:1 […]