• Uspeh pančevačkih gimnastičarki na državnom šampionatu u individualnom programu

    Mlade gimnastičarke iz pančevačkog kluba „Ruslana”  ostvarile su  fantastičan uspeh na državnom šampionatu u individualnom programu, koji je u organizaciji Gimnastičkog saveza Srbije, 1. juna, održano u Beogradu.

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    Uspeh pančevačkih gimnastičarki na državnom šampionatu u individualnom programu
    Foto: GK Ruslana

    Na prestižnom domaćem takmičenju učestvovalo je 200 gimnastičarki iz 23 kluba širom Srbije, a nadmetanje je održano za sve uzrasne kategorije. Klub Ruslana predstavile su četiri takmičarke.

    U konkurenciji devojčica rođenih 2013. godine Danica Orlić je osvojila peto mesto u vežbi sa obručem, u vežbi sa loptom i u disciplini višeboj šesto mesto.

    Magdalena Medan se nadmetala u grupi devojčica rođenih 2012. godine, uzela je bronzanu medalju u višeboju, bronzu u vežbi sa obručem i  u vežbi sa loptom.

    Iva Patalov, takođe devojčica 2012 , bila je druga u vežbi sa vijačom, sa obručem osma, višeboju bila osma.

    Lara Raković koje je rođena 2011. godine osvojila je peto mesto u vežbi sa čunjevima, sa obručem bila jedanasta, a u višeboju trinajsta.

     U ekipnoj konkurenciji,  ekipa kadetkinja iz Pančeva koju su činile Magdalena Medan i Iva Patalov osvojila je srebrnu medalju!

     

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Sport

    Pančevački Železničar pred svojim navijačima

    Fudbaleri Železničara novu sezonu u Super ligi otvorili su na najbolji mogući način. Pobedili su u Leskovcu, Radnički iz Kragujevca sa 3-2 , a u subotu pred svojim navijačima dočekuju Napredak […]