• Uspeh pančevačkih gimnastičarki na državnom šampionatu u individualnom programu

  Mlade gimnastičarke iz pančevačkog kluba „Ruslana”  ostvarile su  fantastičan uspeh na državnom šampionatu u individualnom programu, koji je u organizaciji Gimnastičkog saveza Srbije, 1. juna, održano u Beogradu.

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
  Uspeh pančevačkih gimnastičarki na državnom šampionatu u individualnom programu
  Foto: GK Ruslana

  Na prestižnom domaćem takmičenju učestvovalo je 200 gimnastičarki iz 23 kluba širom Srbije, a nadmetanje je održano za sve uzrasne kategorije. Klub Ruslana predstavile su četiri takmičarke.

  U konkurenciji devojčica rođenih 2013. godine Danica Orlić je osvojila peto mesto u vežbi sa obručem, u vežbi sa loptom i u disciplini višeboj šesto mesto.

  Magdalena Medan se nadmetala u grupi devojčica rođenih 2012. godine, uzela je bronzanu medalju u višeboju, bronzu u vežbi sa obručem i  u vežbi sa loptom.

  Iva Patalov, takođe devojčica 2012 , bila je druga u vežbi sa vijačom, sa obručem osma, višeboju bila osma.

  Lara Raković koje je rođena 2011. godine osvojila je peto mesto u vežbi sa čunjevima, sa obručem bila jedanasta, a u višeboju trinajsta.

   U ekipnoj konkurenciji,  ekipa kadetkinja iz Pančeva koju su činile Magdalena Medan i Iva Patalov osvojila je srebrnu medalju!

   

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
 • NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

  Ostalo iz kategorije Sport

  Dobar vikend za pančevačke gimnastičarke

  Kup Vojvodine grupnih vežbi, u organizaciji Gimnastičkog saveza Vojvodine, održan je u subotu, 8. juna , u Novom Sadu. U nedelju, 9. juna, u Svilajncu, održano je Državno prvenstvo individualnog […]