• Uspešan vikend za Pančevačke džudiste

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
  013 Info

  U subotu, 21. januara, u Stepanovićevu je održano Prvenstvo Vojvodine za kadete. Nastupalo je 149 takmičara (108 M, 41 Ž) iz 30 klubova iz Vojvodine. DžK Dinamo predstavljala su 3 takmičara. Osvojena je 1 zlatna medalja i jedno 5. mesto. 

  “I ove godine Aleksa Đurović je pokazao dominantnost u odnosu na protivnike završavajući sve svoje mečeve maksimalnim rezultatom pre isteka vremena. Aleksa je redak primer takmičara kome ni promena težinske kategorije ne utiče na rezultat. Od njega se očekuje da u narednom periodu bude perjanica srpskog džudoa“ – saopštili su iz stručnog štaba DžK Dinamo. Pored Alekse nastupala su još dva mlada takmičara, od kojih se, takođe, očekuju veliki rezultati u budućnosti. Stefan Vasović, u kategoriji -60 kg i Jovan Božić u kategoriji -73 kg. Stefan Vasović je izborio plasman na državno prvenstvo, pa će zajedno sa Aleksom predstavljati svoj klub na Prvenstvu Srbije u Beogradu 4. februara.

   

  U nedelju, 22. januara, Beogradu je održano revijalno takmičenje za najmlađe džudiste. Nastupalo je 24 takmičara DžK Dinamo, kojima je to bilo i prvo takmičenje za svoj klub. Najmlađi džudisti Dinama su pokazali izuzetan kvalitet i veliku radost što su imali priliku da se takmiče. 

  U Stepanovićevu je održano Prvenstvo Vojvodine za kadete. Nastupalo je 149 takmičara (108 M, 41 Ž) iz 30 klubova iz Vojvodine. DžK Dinamo predstavljala su 3 takmičara. Osvojena je 1 zlatna medalja i jedno 5. mesto. 

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
 • NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

  Ostalo iz kategorije Sport