• Uspešan vikend za takmičare pančevačke Panonije- četiri pehara u Vrbasu i bronza u Grčkoj

    Takmičari AK „Panonija“ su na trci u Vrbasu osvojili 4 pehara. Vrbaška trka na 5 i 10 kilometara organizuje se četvrti put a Panoniju je predstavljalo 6 atletičara.

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    Uspešan vikend za takmičare pančevačke Panonije- četiri pehara u Vrbasu i bronza u Grčkoj
    Foto: AK Panonija

     Celom događaju prethodile su dečje trke u tehničkoj organizaciji Atletskog kluba „Panonija“. Prvo je organizovana trka za decu sa teškoćama u razvoju a potom za osnovce od prvog do osmog razreda.

    Prvi je zlatnu medalju i pehar osvojio Lav Grujević koji je trčao u konkurenciji dečaka 2. razreda i tako potvrdio prošlogodišnju titulu šampiona dok je Sreten Ilić u trci 3. razreda zauzeo osmo mesto.

     Anđela Stefanović je osvojila zlatnu medalju u trci devojčica 5. razreda a Petar Sekulović je u trci dečaka 7. razreda osvojio bronzanu medalju i pehar.

    Milica Jelić hrabro istrčala trku i u konkurenciji devojčica 8. razreda i osvojila srebro.

    U trci rekreativaca na 5 km Danijel Grujević je zauzeo 7. mesto.

    „Imajući u vidu da su samo dan ranije svi oni imali nastup i na Fox Trial trci na Devojačkom bunaru rezultati su sjajni“ ističe trener Saša Stojilović.

    Foto: AK Panonija

    Istog dana, u nedelju 12. maja, atletičarka „Panonije“ Milana Tirnanić je imala prvi nastup na otvorenom na 100 metara u grčkom gradu Kalihtea. Ona je osvojila bronzanu medalju u konkureniciji seniorki.

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Sport

    Pančevački Železničar pred svojim navijačima

    Fudbaleri Železničara novu sezonu u Super ligi otvorili su na najbolji mogući način. Pobedili su u Leskovcu, Radnički iz Kragujevca sa 3-2 , a u subotu pred svojim navijačima dočekuju Napredak […]