• Uspešan vikend za takmičare pančevačke Panonije- četiri pehara u Vrbasu i bronza u Grčkoj

  Takmičari AK „Panonija“ su na trci u Vrbasu osvojili 4 pehara. Vrbaška trka na 5 i 10 kilometara organizuje se četvrti put a Panoniju je predstavljalo 6 atletičara.

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
  Uspešan vikend za takmičare pančevačke Panonije- četiri pehara u Vrbasu i bronza u Grčkoj
  Foto: AK Panonija

   Celom događaju prethodile su dečje trke u tehničkoj organizaciji Atletskog kluba „Panonija“. Prvo je organizovana trka za decu sa teškoćama u razvoju a potom za osnovce od prvog do osmog razreda.

  Prvi je zlatnu medalju i pehar osvojio Lav Grujević koji je trčao u konkurenciji dečaka 2. razreda i tako potvrdio prošlogodišnju titulu šampiona dok je Sreten Ilić u trci 3. razreda zauzeo osmo mesto.

   Anđela Stefanović je osvojila zlatnu medalju u trci devojčica 5. razreda a Petar Sekulović je u trci dečaka 7. razreda osvojio bronzanu medalju i pehar.

  Milica Jelić hrabro istrčala trku i u konkurenciji devojčica 8. razreda i osvojila srebro.

  U trci rekreativaca na 5 km Danijel Grujević je zauzeo 7. mesto.

  „Imajući u vidu da su samo dan ranije svi oni imali nastup i na Fox Trial trci na Devojačkom bunaru rezultati su sjajni“ ističe trener Saša Stojilović.

  Foto: AK Panonija

  Istog dana, u nedelju 12. maja, atletičarka „Panonije“ Milana Tirnanić je imala prvi nastup na otvorenom na 100 metara u grčkom gradu Kalihtea. Ona je osvojila bronzanu medalju u konkureniciji seniorki.

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
 • NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

  Ostalo iz kategorije Sport