• Uspešni takmičari SD „Pančevo 1813“

  Proteklog vikenda je u Novom Sadu održano prvo kolo Kupa SS Srbije po B programu za pionire, kadete i mlađe juniore vazdušnom puškom i pištoljem, na kojem su takmičari Streljačke družine „Pančevo 1813“ imali 11 nastupa.

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
  Uspešni takmičari SD „Pančevo 1813“
  Foto: SD Pančevo 1813

  Marko Ninković je osvojio zlatnu medalju u kategoriji mlađih juniora pištoljem sa 555 krugova, a Ognjen Bunčić je osvojio zlatnu medalju u kategoriji pionira pištoljem sa 174 kruga. Ognjen je jedini imao četiri nastupa, te je osvojio deveto mesto i dva boda u kategoriji pionira puškom sa 174 kruga i dva boda sa 557 krugova za deveto mesto u kategoriji kadeta puškom.

  Iva Rakonjac je osvojila četvrto mesto sa 392 kruga puškom u kategoriji mlađih juniorki i sedam bodova za učešće u Finalu Kupa SS Srbije koje će biti održano u martu nakon tri kola. Andrej Jeftenić je osvojio tri boda za osmo mesto sa 526 krugova u kategoriji mlađih juniora pištoljem, a Jovan Kondić je osvojio pet bodova za šesto mesto sa 171 krugom pištoljem u kategoriji pionira.

  Nastupili su i Nemanja Đorđević sa 565 bodova u kategoriji mlađih juniora puškom i pionirka Petra Papić sa 131 krugom pištoljem, ali ovoga puta bez bodova.

  Novu priliku za osvajanje bodova za Finale Kupa SS Srbije imaće strelci u februaru u Nišu i Beogradu, a narednog vikenda će nastupiti na Prvenstvu Vojvodine u Novom Sadu.

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
 • NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

  Ostalo iz kategorije Sport

  Gimnastičarke iz Pančeva zablistale u Tuzli

  Gimnastičarke kluba ritmičke gimnastike „Ruslana“ osvojile su 15 medalja na međunarodnom turniru u ritmičkoj gimnastici pod nazivom „SALINES CUP-TUZLA 2024“ koji je održan u Tuzli. […]

  Streljaštvo: Pančevci uspešni na Prvenstvu Vojvodine

   Prvenstvo Vojvodine po B programu, za kadete i mlađe juniore iz vazdušne puške i pištolja održano je za vikend  u Vrbasu. Streljačka družina ''Pančevo 1813'' je bila najbrojnija sa 19 […]