• Vaterpolisti ‚‚Mladosti“ do 12 godina prvaci Srbije

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
  013 Info

  Vaterpolisti ‚‚Mladosti“ postali su prvaci Srbije u kategoriji dečaka rođenih 2003. godine, na Prvenstvu koje je proteklog vikenda održano na beogradskoj ‚‚Banjici“. Predvođeni trenerom Slobodanom Stančulom dvanaestogodišnji Pančevci su finalni turnir završili sa tri pobede, bez poraza, a redom su savladali ‚‚Partizan“, ‚‚Beograd“ i ‚‚Crvenu zvezdu“. 

  Do finalnog turnira Prvenstva Srbije u Beogradu, ekipa ‚‚Mladosti“ je došla odličnim rezultatima na Prvenstvu Vojvodine, a onda su iznenadili mnoge i u prvom kolu završnog turnira savladali ekipu ‚‚Partizana“ na njihovom bazenu rezultatom 9:8. Da pobeda protiv ekipe koja ima najbolju školu vaterpola u našoj zemlji i koja redovno osvaja titule u svim mlađim uzrasnim kategorijama, nije slučajnost pokazali su sjajnim izdanjem u meču sa vaterpolistima ‚‚Beograda“, koje su savladali rezultatom 8:5, a zatim i pobedom protiv ‚‚Crvene zvezde“ rezultatom 7:4.

  ‚‚Mladost“ je finalni turnir završila na prvom mestu sa 9 osvojenih bodova, dok je drugo mesto pripalo ‚‚Crvenoj zvezdi“ sa 6 bodova, a treće ‚‚Partizanu“ koji je osvojio 3 boda. 

   

  Vaterpolisti ‚‚Mladosti“ postali su prvaci Srbije u kategoriji dečaka rođenih 2003. godine, na Prvenstvu koje je proteklog vikenda održano na beogradskoj ‚‚Banjici“. Predvođeni trenerom Slobodanom Stančulom dvanaestogodišnji Pančevci su finalni turnir završili sa tri pobede, bez poraza, a redom su savladali ‚‚Partizan“, ‚‚Beograd“ i ‚‚Crvenu zvezdu„. 

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
 • NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

  Ostalo iz kategorije Sport