• Velika pobeda pančevačkog Železničara

    Fudbaleri Železničara ostvarili su najvažniju pobedu u dosadašnjem toku prvenstva. U plej autu savladali su direktnog konkurenta za opstanak u ligi ekipu Voždovca sa 3-2 (3-1).

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    Velika pobeda pančevačkog Železničara
    Foto: 013info

    Zablistala je pančevačka dizelka kad je bilo najteže i uhvatila je poslednji vagon koji vodi ka ostanku u Super ligi.

    Poveo je Železničar u 13. minutu kada je Knežević posle asistencije Pavlova zatresao mrežu domaćina. Uspeo je Voždovac da izjednači u 35. minutu preko Flemingsa, ali poveli su ponovo Pančevci u 41. minutu posle auto-gola Mitrovića. Kada se očekivao odlazak na odmor brži od sudijine pištaljke bio je Stefan Hajdin koji koristi poigravanje Romanića i donosi svojoj ekipi ubedljivo vođstvo.

    U drugom poluvremenu Voždovac je u 77.minutu uspeo da smanji vođstvo gostiju na 2-3, ali nije imao snage za preokret i vredni bodovi pripali su Železničaru koji je i dalje pretposlednji na tabeli, ali sad sa 32 boda što je samo 2 boda manje od Voždovca koji se nalazi na mestu ispred koje vodi u baraž.

    U sledećem kolu Železničar igra u Pančevu protiv otpisanog Radnika i biće to prilika da sa nova tri boda pobegne iz opasne zone koja vodi direktno u niži  rang takmičenja. 

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Sport