• Veliki uspeh atletičara pančevačke Panonije

  U nedelju, 18. februara, drugog dana Prvenstva Srbije za seniore u Beogradu, u disciplini sportkog hodanja na 3000 metara nastupio je mlađi junior Vladimir Mirkov (2008).

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
  Veliki uspeh atletičara pančevačke Panonije
  Foto: AK Panonija

  Vladimir je prvi put nastupio u konkurenciji seniora u atletskoj dvorani na Banjici.

  Od samog starta trke zauzeo je vodeću poziciju i držao svoj ritam. Na samom kraju trke ga je sustigao takmičar atletskog kluba „Sprint – Badovinci“ ali je Vladimir u samom finišu 70 metara pre cilja odbio napad i ušao u cilj prvi sa novim ličnim rezultatom koji sada iznosi 16:49,41 minuta, kažu iz AK Panonija.

  Veoma sam zadovoljan nastupom Vladimira Mirkova, a naročito smo ponosni jer je Vladimir uspeo da objedini titule prvaka države
  u tri starosne kategorija, tako da je samo u ovoj godini osvojio zlatne medalje na Prvenstvu Srbije za mlađe juniore, Prvenstvu Srbije za starije juniore i sada na Prvenstvu Srbije za seniore, navodi trener Saša Stojilović.

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
 • NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

  Ostalo iz kategorije Sport

  Takmičari SD „Pančevo 1813“ uspešni u Nišu

  Proteklog vikenda u Nišu je održano Prvenstvo Srbije po B programu za pionire i C programu serijskom vazdušnom puškom za juniorske i seniorske kategorije, koje je najmasovnije takmičenje u […]