• Veliki uspeh pančevačke džudistkinje Natalije Novaković

    Na KUP-u Evrope za pionire do 15 godina, koje je danas završeno u Sarajevu, zablistala je džudistkinja Tamiša Natalija Novaković u kategoriji do 63 kilograma.

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    Veliki uspeh pančevačke džudistkinje Natalije Novaković
    Foto: DŽK Tamiš

    Ona je posle uzbudljivih borbi osvojila srebrnu medalju, a uspeh je još veći ako se zna da je do svog prvog evropskog finala stigla iako je bila mlađa od svojih konkurentkinja i do dve godine.

    Natalija Novaković je do ovog izuzetnog uspeha došla posle pobeda nad Norom Tomaš iz Hrvatske i Oleve Heleri iz Estonije. U finalu je bolja od nje bila Ana Simanić iz Bosne i Hercegovine.

    Trener Vuk Košić je ponosan na svoju takmičarku, ali i na Divnu Milanović i Kristijana Lehnija koji su juče osvojili bronzane medalje.

    U ukupnom plasmanu Tamiš je, u konkurenciji 57 klubova iz čitave Evrope, zauzeo 16. mesto što je još jedna potvrda dobrog rada u klubu i takmičara koji vredno rade.

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Sport

    Velika pobeda pančevačkog Železničara

    Fudbaleri Železničara ostvarili su najvažniju pobedu u dosadašnjem toku prvenstva. U plej autu savladali su direktnog konkurenta za opstanak u ligi ekipu Voždovca sa 3-2 […]