• Veliki uspeh pančevačkog PK Olimp

    Na Međunarodnom plivačkom mitingu „Plivačke nade 2024“, koji je održan u Kikindi 19. oktobra, Plivački klub Olimp je nastupio sa ukupno 18 takmičara i osvojio 12 medalja.

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    Veliki uspeh pančevačkog PK Olimp
    Foto: PK Olimp

    U kadetskoj konkurenciji (mlađi kadeti, devojčice rođene 2011. godine), Irina Alomerović je osvojila ukupno tri medalje u pojedinačnoj konkurenciji – dve zlatne medalje u disciplinama 100m leđnim i 100m slobodnim stilom i jednu bronzanu medalju u discilplini 200m mešovitim stilom. U istoj uzrasnoj kategoriji, u discillini 100m delfin stilom Iskra Andrić je osvojila zlatnu medalju, dok je Nika Salković osvojila srebrnu medalju.

    U kadetskoj konkurenciji (stariji kadeti, devojčice 2010. godište), Una Resanović je osvojila ukupno tri medalje u pojedinačnoj konkurenciji – zlatnu medalju u disciplini 100m leđnim stilom, srebrnu medalju u disciplini 100m mešovitim stilom i bronzanu medalju u disciplini 100m delfin stilom.

    Dunja Topal, koja je nastupila u konkurenciji juniora (devojćice rođene 2009. godine), u disciplini 100m leđnim stilom je osvojila srebrnu medalju, dok je bronzanu medalju osvojila u disciplini 200m mešovitim stilom.

    U apsolutnoj konkurenciji (2008. godište i stariji) Milija Stanojević je osvojio bronzanu medalju u disciplini 200m mešovitim stilom.

    Pored navedenih uspeha u pojedinačnoj konkurenciji, štafeta Plivačkog kluba Olimp, u sastavu Una Resanović, Irina Alomerović, Iskra Andrić i Nika Salković, je u u disciplini 4x50m mešovito, u apsolutnoj konkurenciji, bila uspešna osvojivši bronzanu medalju.

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • Komentari 0

    Napiši komentar

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


    NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Sport

    Veliki uspeh pančevačkog PK Olimp

    Na Međunarodnom plivačkom mitingu "Plivačke nade 2024", koji je održan u Kikindi 19. oktobra, Plivački klub Olimp je nastupio sa ukupno 18 takmičara i osvojio 12 medalja. […]