• VESLANJE: Pančevac Miloš Boškov osmi u Evropi

    Na Evropskom prvenstvu za mlađe seniore, koje se održalo u turskom gradu Edirne od 7. do 8. septembra, Miloš Boškov, član Veslačkog kluba “Tamiš” i reprezentativac Srbije, ostvario je značajan uspeh u disciplini skif za lake seniore.

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    VESLANJE: Pančevac Miloš Boškov osmi u Evropi
    Foto: Ognjen Matijević

    Nakon što je prošao kroz kvalifikacije i repesaž, Miloš se plasirao u Finale B, gde je pružio izvanrednu trku. U finalu, Miloš je oborio svoj lični rekord i zauzeo drugo mesto, što mu je omogućilo ukupno osmo mesto u Evropi. Ovaj rezultat ne samo da govori o njegovom talentu, već i o trudu i posvećenosti koju je uložio tokom priprema.

    Treneri Ognjen Matijević i Miloš Stanojević istakli su Milošev rad i disciplinu kao ključne faktore njegovog uspeha.

    Ponosni smo na Miloša. Njegova posvećenost i radna etika su očigledni, i ovaj rezultat je samo početak onoga što može postići, rekao je Matijević.

    Foto: Ognjen Matijević

    Miloš planira da nastavi sa treninzima i da se priprema za naredne izazove, sa ambicijom da se na međunarodnoj sceni takmiči još uspešnije. Njegov uspeh na Evropskom prvenstvu nije samo postignuće za njega, već i za celokupni tim i sportsku zajednicu.

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • Komentari 0

    Napiši komentar

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


    NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Sport

    VESLANJE: Pančevac Miloš Boškov osmi u Evropi

    Na Evropskom prvenstvu za mlađe seniore, koje se održalo u turskom gradu Edirne od 7. do 8. septembra, Miloš Boškov, član Veslačkog kluba “Tamiš” i reprezentativac Srbije, ostvario je […]

    AK Dinamo među 10 najboljih klubova u Srbiji

    U Kraljevu je, u subotu, održano poslednje ekipno prvenstvo Srbije i to u konkurenciji starijih juniora. AK,, Dinamo“ Pančevo učestvovao je na ovom takmičenju u konkurenciji muškaraca i […]