• Veterani Pančeva završili Masters turnir

    Veterani i rekreativci Pančeva jedni su od najbolje organizovanih, ali i najkvalitetnijih tenisera u Srbiji.

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    Veterani Pančeva završili Masters turnir

    Oni su i ovog leta imali svoju ligu u okviru Pop Court kluba koja je bila podeljena u „A” I „B” grupu. U ligi koja je počela u maju učestvovalo je ukupno 57. igrača. Odigrano je ukupno 427 mečeva što je do sad najviše (252 meča u „A” grupi i 175 mečeva u „B” grupi). Ovog vikenda najboljih osam igrača iz obe grupe igralo je Masters turnir za pobednika ovogodišnje lige.

    U „A” grupi u polufinalu Natalija Đukić bila je bolja od Nenada Jovančevića sa 9-7, dok je Željko Janićijević istim rezultatom pobedio Vladimira Popovića. U velikom finalu sastali su se Đukić i Janićijević, ali meč nije završen zbog povrede Janićijevića, tako da je pobednički pehar pripao jedinoj dami u ovoj grupi-Nataliji Đukić.

    U „B” grupi u polufinalu Mile Rušnov pobedio je Gorana Jovičića sa 9-3, dok je istim rezultatom Filip Vučković pobedio Slobodana Režu. U finalu Rušnov je savladao Vučkovića sa 9-3. Finalisti su osvojili pehare i novčane nagrade,a trećeplasiranima u obe grupe Jovančeviću, Popoviću, Jovičiću i Reži pripale su novčane nagrade. Posebna priznanja su dobili Nenad Jovančević i Mile Rušnov koji su na kraju ligaškog dela u svojim grupama osvojili 1. mesto – Jovančević u „A” grupi sa 97, a Rušnov u „B” grupi sa 95 bodova.

    Tensierima sad sledi kraći odmor, a već od novembra počinje zimska liga veterana i rekreativaca isvi mečevi igraće se na dva zatvorena terena koja su među najbooljima u državi. I ova liga je potvrdila da u tenisu nisu bitne godine, a ni pol, tako da svako može istračti na teren i pokazati šta zna.

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Sport