• Vojvodina pobedila pančevački Železničar

    Posle jednonedeljne pauze nastavljeno je fudbalsko prvenstvo Super lige. U okviru 8. kola Vojvodina je u Novom Sadu pobedila Železničar iz našeg grada sa 2-0 (2-0).

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    Vojvodina pobedila pančevački Železničar
    Foto: Pixabay

    Na početku meča u veoma lošim uslovima za igru po velikom pljusku bolje su se snašli domaći fudbaleri. Igrao se 6. minut kada je Milunović neoprezno i bez veće potrebe uklizao na jednu loptu, tom prilikom zakačio je po nozi Radulovića i sudija je pokazao na penal. Petrović je izveo najstrožu kaznu, a golman Popović uspeva da odbrani njegov šut. Ipak lopta se odbija ponovo do Petrovića koji šalje loptu ispod golmana gostiju u mrežu. Od tog momenta, pa do samog kraja prvog poluvremena Železničar je bio mnogo bolja ekipa.

    Imali su Pančevci mnogo veći posed lopte, stvarali su šanse, ali nedostajao je završni udarac. Najbliži izjednačenju bili su u 15. minutu kada je Ezeh sa ivice šesnaesterca pogodio prečku.

    U 43. minutu posle jedne kontre i centaršuta sa desne strane Keleb Seri je brži od svog čuvara Jusifa i sa peterca snažno šutira i dovodi Novosađane u vođstvo od 2-0.

    U drugom poluvremenu domaći fudbaleri su bili mnogo konkretniji i bolji tim, ali rezultat se do kraja meča nije promenio.

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Sport

    AK Dinamo među 10 najboljih klubova u Srbiji

    U Kraljevu je, u subotu, održano poslednje ekipno prvenstvo Srbije i to u konkurenciji starijih juniora. AK,, Dinamo“ Pančevo učestvovao je na ovom takmičenju u konkurenciji muškaraca i […]