• Voždovac prejak za pančevački Dinamo

    Fudbaleri Dinama u šesnaestini finala KUP-a Srbije izgubili su na svom terenu od Voždovca, člana Super lige sa 0:5 (0:4). Pančevci su bili ravnopravan protivnik u prvih pola sata igre.

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    Voždovac prejak za pančevački Dinamo
    Foto: 013info
    Mrežu domaćina načeo je Vaštšuk u 28. minutu ,a nakon toga golovi su se ređali do kraja poluvremena kao na traci. U 32. minutu Mitrović u padu šutira sa ivice šesnaesetrca i pogađa levi donji ugao. Samo dva minuta kasnije posle brzog kontranapada Flemings je brži od svojih čuvara, pravovremeno upošljava Teodorovića kome nije bilo teško da loptu pošalje u gol. U 44. minutu i Flemings se upisuje u listu strelaca i to posle preciznog udarca iskosa sa desne strane.
    U drugom poluvremenu oba trenera su izvršila nekoliko izmena u svojim ekipama. Dinamo je odolevao favorizovanim gostima, čak je imao i nekoliko prilika za gol, ali ipak Voždovac  u 83. minutu kažnjava jednu grešku domaćeg golmana i Vujasinović postavlja konačnih Dinamo – Voždovac 0:5. Trener pančevačke ekipe Dejan Paunković nije bio mnogo razočaran posle meča:
    Bila je ovo dobra utakmica za nas i provera šta i koliko mogu igrači jednog trećeligaša protiv ekipe iz Super lige. Videlo se da oni ipak poseduju veći kvalitet i opravdali su ulogu favorita. Ako u našem prvenstvu budemo igrali kao na ovom meču u prvih pola sata i kao u većem delu drugog poluvremena biću prezadovoljan , jer ćemo takvom igrom osvojiti mnogo više bodova– istakao je Paunković.
    Druga utakmica 1/16 finala KUP-a Srbije između Železničara i Novog Pazara igra se od 17,00 na SC „Mladost”.

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Sport

    AK Dinamo među 10 najboljih klubova u Srbiji

    U Kraljevu je, u subotu, održano poslednje ekipno prvenstvo Srbije i to u konkurenciji starijih juniora. AK,, Dinamo“ Pančevo učestvovao je na ovom takmičenju u konkurenciji muškaraca i […]