• Železničar iz Pančeva osvojio tri boda u Surdulici

    U 13. kolu Super lige Železničar je u Surdulici pobedio Radnik sa 1-0 (0-0).

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    Železničar iz Pančeva osvojio tri boda u Surdulici
    Foto: Pixabay

    U prvom poluvremeu u izjednačenoj igri nije mnogo toga viđeno, jer se uglavnom igralo na sredini terena bez izrazitih prilika za gol. Hajdin je u 22. i 43. minutu iskosa sa leve strane dva puta ostao sam na 20-tak metara, ali oba puta je šutirao neprecizno.

    Drugo poluvreme počelo je za Pančevce kako se samo poželeti može Aleksandar Đorđević je još jednom pokazao klasu i na jednu povratnu loptu je natrčao i sa 20 metara neodbranjivo šutirao i pogodio gornji desni ugao nemoćnog golmana Radnika. Do kraja meča vodila se velika borba, a prilike za pogodak imale su obe ekipe. Domaćin je mogao do izjednačenja u 71. minutu ,ali šut glavom centarfora domaćina sa 5 metara izvrsni golman Živković brani na samoj gol liniji. Samo tri minuta kasnije gol Železničara spašava prečka. U 76. minutu slobodan udarac za Železničar sa 20-tak metara izveo je Pantelić i kad su već svi loptu videli u golu ona pogađa unutrašnji deo stative i odbija se u teren. Do kraja utakmice ređali su se napadi Radnika, koji su pokušavali do gola da stignu posle centaršutreva, ali neprikosnoven u svom šesnaestercu bio je Voja Stanković koji je dobio skoro sve vazdušne duele sa domaćim fudbalerima.

    Treba istaći da je sigurnost domaćoj odbarno dodatno ulivao povratnik među stative golman Živković.

    Drugom uzastopnom pobedom Pančevci beže sa dna tabele i fenjer su predali Radniku, a iza njih je trenutno i Radnički iz Kragujevca koji ima i utakmicu manje.

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Sport

    AK Dinamo među 10 najboljih klubova u Srbiji

    U Kraljevu je, u subotu, održano poslednje ekipno prvenstvo Srbije i to u konkurenciji starijih juniora. AK,, Dinamo“ Pančevo učestvovao je na ovom takmičenju u konkurenciji muškaraca i […]