• Železničar iz Pančeva pružio snažan otpor Partizanu

    U 23. kolu Super lige Partizan je u Beogradu savaldao Železničar sa 3-1 (3-1).

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    Železničar iz Pančeva pružio snažan otpor Partizanu
    Foto: Pixabay

    Pre ovog meča nisu se mnogo davale šanse Pančevcima da mogu doći do bodova, ali i trenutno prvoplasirana ekipa na tabeli nije lako stigla do 19. prvenstvene pobede.

    Poveo je Partizan već u 7. minutu preko Baždara, a Železnuičar je najavio iznenađenje u 20. minutu kada je Knežević sjajno centrirao sa desne strane, a Hajdin još lepše glavom zatresao mrežu domaćina. U 29. minutu Natho koristi lep prodor Baždara i ponovo dovodi Partizan u vođstvo, da bi isti igrač u 34. minutu posle dosuđenog jedanaesterca povisio rezultat na 3-1.

    U drugom poluvremenu Partizan je znao kako da sačuva stečenu prednost i da sasvim zasluženo zabeleži novu pobedu koja na psihološkom planu igračima mnogo znači pred večiti derbi.

    Trener gostiju Nenad Mijailović je istakao da se njjegova ekipa hrabro suprotsavila snažnoj ekipi i da se okreću sledećim utakmicama u kojima će potražiti bodove koji su im neophodni za opstanak u ligi.

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Sport

    Pančevački Železničar pred svojim navijačima

    Fudbaleri Železničara novu sezonu u Super ligi otvorili su na najbolji mogući način. Pobedili su u Leskovcu, Radnički iz Kragujevca sa 3-2 , a u subotu pred svojim navijačima dočekuju Napredak […]