• Železničaru iz Pančeva samo bod u Beogradu

    U 27. kolu Super lige Srbije u derbiju začelja IMT i Železničar odigrali su u Beogradu 1-1 (0-0). Pančevci imaju za čim da žale, jer bili su nadomak pobede i osvajanju tri izuzteno važna boda.

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    Železničaru iz Pančeva samo bod u Beogradu
    Foto: Pixabay

    U prvom poluvremenu domaća ekipa bila je bolja i stvorila je nekoliko izglednih prilika za pogodak, ali golman Mijatović je uspeo da sačuva svoju mrežu. U nastavku meča i gostujući napadači su zapretili, a bolju igru materijalizovali su u 82. minutu. Romanić je uputio centaršut na drugu stativu gde je loptu dočekao kapiten Đorđević koji je uspeo da savlada gostujućeg golmana. Ipak Železničar nije uspeo da u poslednjih 10-tak minuta sačuva teško stečeno vođstvo. U 88. minutu Lutovac se najbolje snašao u jednoj gužvi u šesnaestercu i uspeo je da izjednači rezultat i da svojoj ekipi obezbedi vredan bod.

    Nakon ovog kola Železničar je ostao na 15. mestu sa 23 boda, ali u narednih nedelju dana imaće priliku da poboljša bodovni saldo, jer će dve naredne utakmice igrati pred svojim navijačima u Pančevu i ako osvoji maksimalnih šest bodova popraviće i mesto na tabeli.

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Sport