• Zlatna i srebrna medalja za atletičarke pančevačkog Tamiša na turniru u Šapcu

  Takmičarke Atletskog kluba Tamiš osvojile zlatnu i srebrnu medalju na tradicionalnom Gospojinskom atletskom mitingu u Šapcu.

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
  Zlatna i srebrna medalja za atletičarke pančevačkog Tamiša na turniru u Šapcu
  Foto: AK Tamiš

  Nikolina Radovanović je ponovo blistala u bacačkim disciplinama, osvojila je još jednu zlatnu medalju u bacanju vortex-a i titulu šampionke mitinga za 2023. godinu. 

  Drugo mesto i srebrnu medalju u istoj disciplini osvojila je Minja Simović, koja sa Nikolinom Radovanović čini uspešan dvojac AK Tamiš u bacačkim disciplinama na svim takmičenjima ove sezone na  kojima su učestvovale. Stručna selekcija u školi atletike AK Tamiš upravo je otkrila i Minju Simović koja ove sezone ostvaruje značajne rezultate u bacačkim disciplinama.

  Atletski klub Tamiš predvođen trenerom Zoranom Kocićem nastupio je sa 13 atletičara.

  Od ostalih takmičara Tamiša treba izdvojiti debitantski nastup Ignjata Papića u trci na 800m koji je zauzeo četvrto mesto. Nina Kostić je zauzela treće mesto u svojoj grupi u trci na 300m i malo joj je nedostajalo do podijuma. 

  Na takmičenju su učestvovali i :

  Milica Slavujac, Veljko Hrnjez, Lena Gavrilović, Nađa Cvetković, Dunja Vučković, Vojin Zekanović, Vanja Bečejac, Larisa Babić, Tatjana Šurjanac.

  Gospojinski atletski miting u Šapcu održan je 1. oktobra u organizaciji  AŠK TEMPO.

  Na takmičenju je učestvovalo 850 atletičara i atletičarki iz Srbije i regiona, uzrasnih kategorija od atletskih škola do starijih pionira. Ujedno to je i poslednje atletsko takmičenje na otvorenim atletskim stadionima ove godine, pred početak sezone kroseva i takmičenja u atletskoj dvorani.

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
 • NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

  Ostalo iz kategorije Sport

  Takmičari SD „Pančevo 1813“ uspešni u Nišu

  Proteklog vikenda u Nišu je održano Prvenstvo Srbije po B programu za pionire i C programu serijskom vazdušnom puškom za juniorske i seniorske kategorije, koje je najmasovnije takmičenje u […]