• PANČEVO: U subotu i nedelju preventivni pregledi štitaste žlezde

  Dom zdravlja obaveštava da će se u subotu 21. oktobra. i nedelju 22. oktobra od 8 do 16 časova u Centru za prevenciju Doma zdravlja Pančevo (Ul. Miloša Obrenovića br. 2) obavljati preventivni pregledi štitaste žlezde.

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
  PANČEVO: U subotu i nedelju preventivni pregledi štitaste žlezde
  Foto: Pixabay

  Radiće se ultrazvučni pregled i određivanje nivoa hormona štitaste žlezde (TSH, FT4 i antitireoglobulinska antitela). Uzorkovanje krvi za hormone štitaste žlezde biće moguće od 8 do 10 časova.

  Za pregled nije potrebno zakazivanje, građani treba samo da dođu u Centar za prevenciju Doma zdravlja Pančevo u vremenu od 8 do 16 časova.

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
 • NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

  Ostalo iz kategorije Zdravstvo

  Popravku krova na zgradi SBPB Kovin finansira APV

  Na objektu Specijalne bolnice za psihijatrijske bolesti „Kovin“ u toku je rekonstrukcija dotrajale krovne konstrukcije Odeljenja za intenzivni tretman psihotičnih poremećaja – žensko 2.

  PANČEVO: Anonimno i besplatno testiranje na HIV i hepatitise

  Povodom obeležavanja Evropske nedelje testiranja na HIV i hepatitise i Svetskog dana borbe protiv HIV-a u periodu od 27. novembra do 1. decembra 2023. godine u prostorijama Zavoda za javno zdravlje Pančevo, u ulici Vuka Karadžića broj 8, svakog dana od 8 do 12 časova može se obaviti testiranje i savetovanje na HIV i hepatitise.