• AMSS: Danas popodne vozite oprezno!

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
  013 Info

  U Srbiji se u popodnevnim satima očekuje zahlađenje sa kišom koje će vozačima doneti mokre kolovoze pa Auto moto savez Srbije savetuje oprezniju vožnju, posebno s obzirom da se prazničnih dana više putuje.

  Nagle promene temperatura vožnju čine napornijom i zahtevnijom, a često su razlog iznenadnih kvarova na vozilu, navodi se u saopštenju AMSS.

   

  AMSS poziva vozače da voze na većem odstojanju uz smanjenu brzinu, kako bi imali vremana da reaguju i izbegnu opanost na putu, a po potrebi i da bezbedno zaustave svoje vozilo ukoliko nađu na kišu ili jače pljuskove.

  Prema poslednjim informacijama Uprave granične policije RS na našim graničnim prelazima, na putničkim terminalima nema dužih zadržavanja od 30 minuta, dok se nešto malo pojačan saobraćaj očekuje na prelazima sa Mađarskom i Hrvatskom, a slično može biti i na graničnim prelazima sa BIH i Crnom Gorom, navodi AMSS.

  U satima pojačanog saobraćaja savetujemo korišćenje alternativnih i manje opterećenih graninih prelaza, dodaje se u saopštenju.

  U Srbiji se u popodnevnim satima očekuje zahlađenje sa kišom koje će vozačima doneti mokre kolovoze pa Auto moto savez Srbije savetuje oprezniju vožnju, posebno s obzirom da se prazničnih dana više putuje

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
 • NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

  Ostalo iz kategorije Srbija

  Kako (zaista) da reklamirate račune za struju?

  Više građana je dobilo značajno veće račune za struju u odnosu na prethodnu godinu, što je izazvalo burne reakcije. U javnosti su se pojavile razne teorije o tome da su u pitanju posledice […]