• AMSS: Pojačan saobraćaj prema Crnoj Gori, Makedoniji i Bugarskoj

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
  013 Info

  Vozače na putevima u Srbiji danas očekuje pojačan saobraćaj, posebno ka Crnoj Gori, Makedoniji i Bugarskoj, a vreme zadržavanja na granicama je promenljivo, saopštio je jutros Auto-moto savez Srbije (AMSS).

  Prema poslednjim podacima Uprave granične policije, na graničnim prelazima saobraćaj je za sada umerenog intenziteta.

  U satima pojačanog saobraćaja preporučuje se korišćenje manje frekventnih prelaza sa Mađarskom kao što su Bački Breg i Kelebija, a samo za putnička vozila od 7.00 do 19.00 otvoreni su Horgoš II, Bajmok, Bački Vinogradi i Đala.

  U slučaju većeg broja vozila na granici sa Hrvatskom AMŠ savetuje vozače da koriste granični prelaz Šid ili Bačku Palanku, a ka Crnoj Gori Brodarevo i Jabuku.

  U ponedeljak, 10. jula na deonici Lazarevac-Ljig, u mestu Ćelije, izvodiće se radovi na struganju i asfaltiranju kolovoznog zastora, a saobraćaj će se odvijati naizmeničnim propuštanjem vozila.

  Vozače u Srbiji i danas očekuje pojačan intenzitet saobraćaja na svim putevima, a posebno ka Crnoj Gori, Makedoniji i Bugarskoj.

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
 • NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

  Ostalo iz kategorije Srbija

  Objavljene nove cene goriva

  U narednih sedam dana, litar evrodizela za maloprodaju koštaće 204 dinara, dok će cena bezolovnog benzina biti 185 dinara po litru, saznaje […]

  Sprečeno krijumčarenje migranata preko Drine

  Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova, u nastavku aktivnosti Štaba za suzbijanje iregularnih migracija u Malom Zvorniku, sinoć su sprečili krijumčarenje migranata preko Drine i državne […]