• Carinski službenici u saradnji sa policijom sprečili pokušaj krijumčarenja skupocenih satova

  Carinski službenici su 29. maja na graničnom prelazu Preševo, u saradnji sa policijom, sprečili pokušaj krijumčarenja tri skupocena ručna časovnika, čija je vrednost procenjena na više od 34.000 evra.

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
  Carinski službenici u saradnji sa policijom sprečili pokušaj krijumčarenja skupocenih satova
  Foto: Pixabay

  Slučaj je otkriven na ulazu u zemlju, kada je za detaljan pregled izdvojen automobil strane registracije.

  I vozač i njegova saputnica, koji su iz Severne Makedonije putovali ka Češkoj, rekli su da sem ličnog prtljaga nemaju ništa zaprijavljivanje.

  Međutim, tokom detaljne kontrole, carinici su uočili da vozač na obe ruke ima po jedan sat: korišćeni “Rolex“ i potpuno nov “Hublot Spirit of Big Bang’’, na kojem se još uvek nalazila zaštitna folija.

  Potom su i u jakni, koja je bila okačena u automobilu, pronađena još dva nova ručna časovnika: muški “Zenith Defy El Primero 21“ i ženski “Zenit Defy“.

  Putniku, koji je rekao da u Češkoj ima radnju za prodaju satova, vraćen je korišćeni “Rolex’’, a sudskom odlukom su mu trajno oduzeti novi satovi, za koje nije posedovao nikakvu dokumentaciju.

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
 • NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

  Ostalo iz kategorije Srbija

  UEFA pokrenula disciplinski postupak protiv Srbije

  Evropska fudbalska unija (UEFA) saopštila je danas da je pokrenula disciplinski postupak protiv Fudbalskog saveza Srbije zbog navodnog nedoličnog ponašanja njegovih navijača, na marginama […]