• DELEGATI IZ PANČEVA U KAREJI, RUMUNIJA

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
  013 Info

  Na 112. Generalnoj Skupštini ASTRA u Kareji, Županija Satmari, Rumunija koja je održana u periodu 13-15 oktobar tekuće godine, učestvovalo je preko 150 delegata i gostiju iz Rumunije, Republike Moldavije, Ukrajine, Mađarske i Srbije, među kojima i dva delegata iz Pančeva, Oktavijan Suču i Dejan Valek. Zasedanje je održano u Konferencijskoj Sali stare gradske uprave Kareja uz prisustvo predstavnika Rumunske Akademije nauka, Crkve, državnih organa, kulturnih i obrazovnih institucija iz zemlje i inostranstva. Tom prilikom je priređena promocija knjiga i časopisa na rumunskom jeziku, a Izdavačka kuća „Libertatea“ iz Pančeva je predstavila svoja izdanja.

  Na 112. Generalnoj Skupštini ASTRA u Kareji, Županija Satmari, Rumunija koja je održana u periodu 13-15 oktobar tekuće godine, učestvovalo je preko 150 delegata i gostiju iz Rumunije, Republike Moldavije, Ukrajine, Mađarske i Srbije, među kojima i dva delegata iz Pančeva, Oktavijan Suču i Dejan Valek.

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
 • NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

  Ostalo iz kategorije Srbija

  Da li je Srbija spremna za meso iz laboratorije

  Analitičar i urednik platforme Poljoprivredne novosti, agronom Miloš Stojanović, kaže da se zamenski proizvodi za meso i dalje uglavnom prave od biljaka i da je proizvodnja mesa u laboratorijama […]