• Direktorat: Propust zemaljskog osoblja na aerodromu, nastavak inspekcija

  Direktorat civilnog vazduhoplovstva Srbije saopštio je danas, povodom greške u obaveznom toku putnika na aerodromskom teminalu aerodroma Nikola Tesla u Beogradu u nedelju, da je vanrednim inspekcijskim nadzorom utvrdio da je došlo do propusta osoblja zemaljskog opsluživanja i da će preduzeti odgovarajuće mere prema operateru aerodroma i svim odgovornim licima.

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
  Direktorat: Propust zemaljskog osoblja na aerodromu, nastavak inspekcija
  Foto: Pixabay

  „Direktorat civilnog vazduhoplovstva RS će i tokom današnjeg dana, nastaviti inspekcijski nadzor u cilju utvrđivanja svih okolnosti koje su dovele do događaja, i u skladu sa Zakonom o vazdušnom saobraćaju preduzeti odgovarajuće mere prema operateru aerodroma Belgrade Airport i svim odgovornim licima“, navodi se u saopštenju Direktorata.

  Direktorat je saopštio da je kao nadležno regulatorno i nadzorno telo u oblasti vazdušnog saobraćaja u Republici Srbiji, preduzeo niz mera u cilju utvrđivanja jučerašnje greške u obaveznom toku putnika na aerodromskom teminalu aerodroma.

  „U okviru ovih procedura, inspektori Direktorata su po hitnom postupku sproveli vanredni inspekcijski nadzor, tokom kojeg su uzete izjave od zaposlenih u Belgrade Airport, nakon čega je utvrđeno da je došlo do propusta osoblja zemaljskog opsluživanja“, precizira Direktorat.

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
 • NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

  Ostalo iz kategorije Srbija

  Po deklaraciji čokolada – po ukusu šećerna tabla

  Prevare u vezi sa hranom su problem otkada je proizvodnja postala profitabilna. Gotovo da nema proizvoda u prehrambenoj industriji koji u nekom trenutku nije falsifikovan, od mleka i mlečnih […]