• Dnevni horoskop za nedelju 21. avgust

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    013 Info

    Ovan (21.3-19.04)

    Vi ne poznajete odmor, pa samim tim ni nedeljom ne možete biti mirni. Danas je idealan dan da spremite neko neverovatno neobično jelo vama i vašim najdražima. Pokažite vaše kulinarsko umeće i pripremite očas posla nešto nesvakidašnje, jer vam to nije strano.

    Bik (20.04-20.05)

    Nema boljih hedonista od vas, pa samim tim iskoristite dan da ugodite svim svojim čulima. Priuštite sebi dugo ispijanje kafe, uživajte uz neki vama dragi film uz obavezno grickanje kokica. Pojedite ono parče torte koje ste sakrili od sebe negde u frižiteru i uživajte u svakom zalogaju. Danas slavite život baš onako kako vama odgovara.

    Blizanci(21.05-20.06)

    Danas je dan za pisanje. Otvorite notes, uzmite hemijsku i pustite mašti na volju. Vi ste vrlo intelektualan znak i  lako možete doći do svojih priča. Zabeležite ih sve do jedne. Ukoliko vam se čini da ipak ne možete, pripomozite sebi pesmom vašeg omiljenog pevača. Slušajte njegovu liriku i samo se prepustite. Reči će vam same doći

    Rak (21.06-22.07)

    Emocije su vaše drugo ime. Iako možda ne dozvoljavate svi da ih vide, satkani ste od njih. Danas postoji mogućnost da se osetite tužnim i neraspoloženim, ali razmilite imate li razlog za to? Ništa nije ne rešivo i trajno. Umesto dugog spavanja, ustanite danas ranije i dopustite sunčevim zracima da vam izmame osmehe. Videćete kako će vam se i emocije stabilizovati.

    Lav( 23.07-22.08)

    Dok drugi znaci odmaraju, vi smišljate kreativne aktivnosti i zovete prijatelje da vam se pridruže. Iako je danas nedelja, vi ne znate za dokolicu. Organizovaćete druženje, sa dosta muzike i klope. Zabavljaćete svoje najdraže, bez imalo umora. Dobra muzika, nezamenjivi prijatelji, glasan smeh i vi sijate na vama poznatoj pozornici života.

    Devica ( 23.08-22.09)

    Hajde samo jedan dan pokušajte da ne analizirate vaš ljubavni život. Evo, neka to bude danas. Zaslužujete odmor. U poslednje vreme se preispitujete u vezi sa ljubavlju i zadajete sebi dosta glavobolja. Umesto toga, izađite u prirodu. Udahnite svež vazduh i pogledajte tu lepotu oko vas. Otpustite misli i slušajte šumove vetra, vode, lišća. Otkud znate, možda baš u tom trenutku dođete do rešenja svog problema.

    Vaga (23.09-22.10)

    Kao najdruželjubivijem znaku, koji ima konstantnu potrebu da bude u društvu, predlažem Vam da se danas, malo za promenu, posvetite sebi. Nemojte se olako trošiti u strahu od samoće. Završite neki poslić vama bitan, pročitajte nešto što ste hteli i radite na jačanju svog unutrašnjeg ja. Videćete kako ćete se posle toga bolje osećati i koliko ćete više zračiti. A što se tiče ljudi, ne brinite. Uvek će biti tu, jer ste vi za kao magnet za odnose.

    Škorpion (23.10-21.11)

    Skloni ste preispitavanju svoje ličnosti. Ne kažu tako lako da su Škorpioni najbolji psiholozi, jer vide iza svakog kulisa. Iako imate potrebu da ponirete u dubine psihe, bili toga svesni ili ne, danas pokušajte da umesto razmišljanja o sebi i svojim dubinama, pogledate neki film i tako se opustite. Prepustite se nekom magičnom filmu, prepunom veselih boja i nestvarnih zvukova.

    Strelac(22.11-21.12)

    Vi biste samo da budete u pokretu. Ukoliko već niste na nekom neverovatnom mestu ili niste u prilici da sada idete daleko, pokupite par stvarčica u ranac, sedite u kola i otiđite na neko lepo mesto u okolini. Istražujte stare tvrđave po Srbiji obrasle u gusto rastinje, ili se uputite u neki obližnji veći grad, upoznajte nove ljude i prošetajte starim delovima grada. Istražujte.

    Jarac (22.12-20.01)

    I pored toga što je nedelja, vi razmišljate o karijeri i transformaciji koja vam nadolazi. Mnogo radite i mnogo ste okrenuti napredovanju, da ste zaboravili na predah. Odmorite malo, jer i upornim i velikim radnicima treba predaha. Zar ne?

    Vodolija (21.01-19.02)

    Istraživački ste nastrojeni. Nema informacije koju vi ne možete da saznate. Brzo razmišljate i širokih ste shvatanja i vidika. Možda dok budete surfovali internetom upoznate neku osobu iz inostranstva sa kojom možete ostvariti prijateljski odnos. A takođe bih vam savetovala da se pridružite nekoj  organizaciji, ako već niste. Videćete koliko će vam prijati.

    Ribe(20.02-20.03)

    Uvek skloni sanjaju i maštanju, bez obzira na dan u nedelji. Ukoliko se bavite nekon umetnošću, danas je pravi dan da pokažete svoje talente. Naslikajte sliku, napravite neki lep predmet, uslikajte neki neobičan predeo. Fokusirajte se da svoje ideje i zamisli pretvorite u nešto opipljivo. Postavite vaše remek-delo na vidno mesto, kako bi vas uvek podsticalo na nova stvaranja.

             

     

                                                                                                                                               Plumun

    013 info dnevni horoskop

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Srbija

    Zaplenjena droga za silovanje, uhapšen muškarac

    Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Beogradu u saradnji sa Višim javnim tužilaštvom u Beogradu uhapsili su N. V. (1986), zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo […]