• Dnevni horoskop za sredu 24. avgust

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
  013 Info

  Ovan (21.3-19.04)

  I pored svog ovog ludila sa vremenom i tmurnih oblaka, vi očekujete neke lepe vesti na poslu. Dugo ste radili i borili se i sada je vreme da se uberu plodovi vašeg truda. Moguće je da vam se desi da čujete neke lepe vesti u vezi sa vašim finansijama, pa ćete očas posla da zaboravite na sivo nebo.

  Bik (20.04-20.05)

  I pored lepog aspekta na nebu, danas se možete osećati osetljivijim nego što jeste. Više ćete reagovati na prisutnost drugih nego inače. Takođe, dan je stvoren za učenje, rad i kreativno izražavanje. Imate potrebu da iskažete svoje talente i da zbog toga budete nagrađeni. Kreirajte, stvarajte i osećajte.

  Blizanci (21.05-20.06)

  Danas će vam porodica posvetiti mnogo pažnje. Možete očekivati od roditelja neke veoma korisne savete. Tačno će znati kako da vam priđu i kako da vam kažu čak i ono što ne želite da čujete. Obratite pažnju na reči koje će vam uputiti, jer mogu mnogo da vam pomognu u nekom vašem problemu koji ne želite da podelite sa drugima. Čitajte između redova.

  Rak (21.06-22.07)

  Imate veliku potrebu da svom partneru kažete šta vam je na duši. Danas nećete izdržati i reći ćete mu sve. I kako se osećate i šta vam smeta, ako vam nešto smeta. Na vrlo lep način ćete popričati sa najdražom osobom i uspeti da prevaziđete probleme. Primenićete onu čuvenu izreku: „Lepa reč i gvozdena vrata otvara!“

  Lav( 23.07-22.08)

  I dalje ste dosta okrenuti razmišljanju o finansijama. Veoma ste kreativni na poslu i želite da napokon budete nagrađeni za svoje ideje. Možda vam se baš danas desi da čujete neku vest koja će vas obradovati, a tiče se vaše karijere i finansija. Nikad se ne zna. Vi samo radite i nastavite da budete tako genijani kao i do sada.

  Devica ( 23.08-22.09)

  Umesto da gubite vreme nervirajući se zbog sivih oblaka, vi ćete se okrenuti nekom zanimljivom štivu. Provodite dan radeći na sebi i čitajući. Ukoliko ste student, možda je danas pravo vreme da prionete da završite sa tim ispitima koji su vam ostali. Umni rad vas danas veoma ispunjava i tu se najbolje osećate.

  Vaga (23.09-22.10)

  Možda vam se danas desi da čujete neka ogovaranja na poslu. Neke starije kolege će imati potrebu da zbog ličnih problema kažu neku neistinu o vama. Nemojte se nervirati i uzimati im za zlo, već im oprostite i okrenite se sebi i vašoj porodici. Ona vas danas posebno podržava i pomaže vam da prevaziđete loše osećaje.

  Škorpion (23.10-21.11)

  Imate neke finansijske brige i dugove zbog kojih se često prepirete sa vašom porodicom. Ne možete više da izdržite pritisak koji na vas vrše u želji da vam pomognu, a zapravo rade baš suprotno. VI ćete se, umesto toga, okrenuti partneru u potrazi za pomoć i razumevanje. Razgovor sa partnerom će vam danas mnogo značiti i pomoći vam da prevaziđete trenutne probleme.

  Strelac (22.11-21.12)

  Imate dosta svojih briga sa kojima ne znate trenutno da izađete na kraj. Na sve to, porodica pokušava da vam pomogne, ali vam zapravo svojim stavom samo odmaže. Trudite se da okrenete poslu kako biste sto manje razmišljali i u radu našli rešenje svog problema. Nemojte se stalno boriti protiv istih stvari, već se prepustite, ne razmišljate mnogo i okrenite se onome što vam pričinjava zadovoljsto.

  Jarac (22.12-20.01)

  Kao pravi znak Jarca, uvek odmeren i odvažan u svojoj pojavi i svom načinu govora, danas ćete za promenu pokazati vašu emotivnu stranu. Pokazaćete da i vi imate kreativan um, a ne samo matematički. Daćete idejno rešenje nekog projekta i impresionirati vaše kolege i nadređene, a možda se tu pronađe i neko iz inostranstva na koga ćete ostaviti veoma pozitivan utisak.

  Vodolija (21.01-19.02)

  Imate malih finansijskih problema. Čini vam se da vam novci kao voda beže kroz prste. Nemojte se brinuti, ovog puta će vam porodica pritrčati u pomoć. Pružiće vam ruku kada vam je najpotrebnija i pogurati vas dalje kako ne biste klonuli duhom i ostali da stojite u mestu, jer vi ste znak koji voli promene, a ne statičnost.

  Ribe (20.02-20.03)

  Danas ćete možda da imate potrebu da umesto povlačenja u svoj svet, sa partnerom ili sa prijateljima odete u neki provod. Možda svi zajedno odete na neku manifestaciju ili dešavanje u gradu koje odgovara vašem temperamentu. Danas ste rešili da plivate drugim vodama i istražujete dubine i nepoznate predele okeana.

  Plumun                                                                                    

  Dnevni horoskop 013info

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
 • NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

  Ostalo iz kategorije Srbija

  Koliko se zarađuje u Srbiji po delatnostima

  Prosečna neto plata u Srbiji prošle godine, za dvanaest meseci, iznosila je 86.007 dinara, što je oko 732 evra. Za godinu dana plate su nominalno porasle 14,8 odsto. Iz godine u godinu praktično […]

  Isplata februarskih penzija samostalcima

  Isplata penzija za februar korisnicima iz kategorije samostalnih delatnosti počinje danas, objavio je Republički fond za penzijsko i invalidsko osiguranje (PIO) i naveo da će tada početi isplata […]